Home-made Dixit + Say anything!
Pagina 1 din 1
Home-made Dixit + Say anything!
Aparent e o moda la mine sa fac de la zero party games. De ce le-am pus impreuna pe cele 2? O sa vedeti imediat, insa intai sa prezentam componentele. Am folosit aceiasi tehnica ca la BSG - Resistance adica banda dublu adeziva folosita pentru a lipii imaginea de carton. Cartile sunt putin mai mici decat cele de dixit standard, si dintr-o greseala au iesit de 2 grosimi diferite, insa nu le mai refac, ar dura prea mult. Cartile nu au nimic pe spate. Avantajul acestei metode de fabricare este ca pot sa imi tiparesc carti noi oricand doresc....insa destula palavrageala, sa incepem, nu inainte de a prezenta jocul original: Dixit - Odyssey
Am realizat o tabla noua de tinut scorul, lipita pe un carton mai gros...
Pentru a vota am realizat 12 cerculete de vot. Fiecare are 2 ace, pentru a putea vota 2 carti in jocul cu peste 7 jucatori...
Cateva exemple de carti...
Si jetoanele pentru a tine scorul. Din pacate varianta asta nu prea functioneaza, e greu de mutat jetonul. Am sa le refac in forma 3d din fimo probabil. Pe o parte au 30, in cazul in care se depasesc 30 de puncte.
Cateva dintre componente...
Iar acum sa prezint Say anything. De ce se pun impreuna? Ca pentru votare se folosesc discurile de la Dixit! Insa intai o poza cu jocul original:
Am pus doar 2 intrebari pe o foaie si le-am tradus in romana pentru a fi inteles de toata lumea. intrebarile se iau din sacul de la Mauna Kea, pentru ca oricum e mai usor de jucat fara...insa asta e alt topic pentru mai tarziu. Revenind la joc...
Pentru a nota raspunsul fiecare foloseste un notepad si un pix. Avantajul este ca pastrez toate raspunsurile ca si un fel de arhiva. Pe viitor voi colora fiecare carnetel in culoarea jucatorului
Ambele jocuri v-or fi puse intr-o cutie, pe care am sa o realizez dintr-un dosar mare(se gaseste la Jumbo) pe care o sa lipesc ceva artwork.
Inchei cu o poza cu dixit in actiune. Din experienta cu 12 jucatori e prea plictisitor si se prelungeste prea mult, in 4 a fost parca cel mai ok pana acum...
Toate cele bune!
Am realizat o tabla noua de tinut scorul, lipita pe un carton mai gros...
Pentru a vota am realizat 12 cerculete de vot. Fiecare are 2 ace, pentru a putea vota 2 carti in jocul cu peste 7 jucatori...
Cateva exemple de carti...
Si jetoanele pentru a tine scorul. Din pacate varianta asta nu prea functioneaza, e greu de mutat jetonul. Am sa le refac in forma 3d din fimo probabil. Pe o parte au 30, in cazul in care se depasesc 30 de puncte.
Cateva dintre componente...
Iar acum sa prezint Say anything. De ce se pun impreuna? Ca pentru votare se folosesc discurile de la Dixit! Insa intai o poza cu jocul original:
Am pus doar 2 intrebari pe o foaie si le-am tradus in romana pentru a fi inteles de toata lumea. intrebarile se iau din sacul de la Mauna Kea, pentru ca oricum e mai usor de jucat fara...insa asta e alt topic pentru mai tarziu. Revenind la joc...
Pentru a nota raspunsul fiecare foloseste un notepad si un pix. Avantajul este ca pastrez toate raspunsurile ca si un fel de arhiva. Pe viitor voi colora fiecare carnetel in culoarea jucatorului
Ambele jocuri v-or fi puse intr-o cutie, pe care am sa o realizez dintr-un dosar mare(se gaseste la Jumbo) pe care o sa lipesc ceva artwork.
Inchei cu o poza cu dixit in actiune. Din experienta cu 12 jucatori e prea plictisitor si se prelungeste prea mult, in 4 a fost parca cel mai ok pana acum...
Toate cele bune!
Subiecte similare
» Carnival home-made set
» Home-made MtG Tokens
» Home-made cards
» Risk - extended home made rules
» home-made Settlers of Catan 5-6 player expansion
» Home-made MtG Tokens
» Home-made cards
» Risk - extended home made rules
» home-made Settlers of Catan 5-6 player expansion
Pagina 1 din 1