Home-made MtG Tokens
3 participanți
Pagina 1 din 1
Home-made MtG Tokens
Ca tot am un deck ce se bazeaza pe sumonarea de tokene pe campul de lupta, am zis sa imi fac eu niste tokene de la 0. Si ca sa fie mai interesant, am vrut sa imbine o alta pasiune de-a mea, anime-urile. Iata ce a iesit. Inca nu e batut in cuie, mai pot aparea modificari la ele:
White spirit:
Comuna - 3 bucati, artwork de pe google images
Necomuna - 2 bucati, reprezinta pe Haku - Spirit of the Kohaku Rive din filmul Spirited away produs de celebrul studio Ghibli
Rara - 1 bucata, spiritele padurii din filmul Mononoke produs de acelasi studio
Mitic Rara - 1 bucata, Alphonse din serialul anime fullmetal Alchemist. In urma unei vraji nereusite, corpul lui a fost distrus iar fratele sau i-a legat spiritul de o armura veche pentru a il salva(nu intrebati cum poate sa si zboare ca nu stiu, imi place serialul si personajul)
White soldier, toate o reprezinta pe Asuna din serialul Sword Art Online, un personaj care mi-a placut foarte mult
Comuna - 3 bucati
Rara - 1 bucata
Mitic rara - 1 bucata
White human
Comuna - 7 bucati, reprezinta pe Mononuke, protectoarea padurilor, din filmul cu acelasi nume. Mi-a placut poza si se potriveste cu verde pe fundal, fiindca folosesc tokenurile cu deck-ul alb/verde momentan
Urmatoarele 3 carti il reprezinta pe fratele lui Alphonse, Edward, din Fullmetal alchemist
Necomuna - 2 bucati
Rara - 1 bucata
Black zoombie - 4 bucati. Nu e chiar un zoombie, insa e pe aproape. E vorba de Alucard din serialul Hellsing, unul din personajele mele preferate de anime
Idei, sugestii comentarii? Hai ca pana vineri vreau sa le am tiparite deci acum e momentul sa veniti cu idei pentru modificari!
Toate cele bune!
White spirit:
Comuna - 3 bucati, artwork de pe google images
Necomuna - 2 bucati, reprezinta pe Haku - Spirit of the Kohaku Rive din filmul Spirited away produs de celebrul studio Ghibli
Rara - 1 bucata, spiritele padurii din filmul Mononoke produs de acelasi studio
Mitic Rara - 1 bucata, Alphonse din serialul anime fullmetal Alchemist. In urma unei vraji nereusite, corpul lui a fost distrus iar fratele sau i-a legat spiritul de o armura veche pentru a il salva(nu intrebati cum poate sa si zboare ca nu stiu, imi place serialul si personajul)
White soldier, toate o reprezinta pe Asuna din serialul Sword Art Online, un personaj care mi-a placut foarte mult
Comuna - 3 bucati
Rara - 1 bucata
Mitic rara - 1 bucata
White human
Comuna - 7 bucati, reprezinta pe Mononuke, protectoarea padurilor, din filmul cu acelasi nume. Mi-a placut poza si se potriveste cu verde pe fundal, fiindca folosesc tokenurile cu deck-ul alb/verde momentan
Urmatoarele 3 carti il reprezinta pe fratele lui Alphonse, Edward, din Fullmetal alchemist
Necomuna - 2 bucati
Rara - 1 bucata
Black zoombie - 4 bucati. Nu e chiar un zoombie, insa e pe aproape. E vorba de Alucard din serialul Hellsing, unul din personajele mele preferate de anime
Idei, sugestii comentarii? Hai ca pana vineri vreau sa le am tiparite deci acum e momentul sa veniti cu idei pentru modificari!
Toate cele bune!
Re: Home-made MtG Tokens
Foarte fain! buna ideea cu printatu de tokenuri
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Mda sti care o fi problema? Mi-am dat seama astazi(amu vin de la o tura de magic cu robi). Am avut 20 de tokenuri pe masa, pe langa creaturi...deci daca imi vin cartile si o sa le printez tokenurile astea....o sa am nevoie de ceva spatiu =))
Nu stiu inca la imagini ce sa fac, nu sunt perfect multumit, mai vad pana vineri cum le schimb. Le-am dat gradce numa asa, de dragu gradului, ca oricum nu influenteaza cu nimic, insa am zis ca ar fi prea boring sa arate toate la fel, desi au exact acelasi rol!
Daca cuiva ii trebuie ceva tokene dinastea, sa ma anunte pana joi, si incerc sa le fac pana vineri. Imi dati numai ce imagine vreti sa va pun. Le tiparesc pe coala cartonata ce pe o fata e semi-lucioasa. Bagate in sleeves nici nu cred ca iti dai seama de diferenta!
Toate cele bune!
Nu stiu inca la imagini ce sa fac, nu sunt perfect multumit, mai vad pana vineri cum le schimb. Le-am dat gradce numa asa, de dragu gradului, ca oricum nu influenteaza cu nimic, insa am zis ca ar fi prea boring sa arate toate la fel, desi au exact acelasi rol!
Daca cuiva ii trebuie ceva tokene dinastea, sa ma anunte pana joi, si incerc sa le fac pana vineri. Imi dati numai ce imagine vreti sa va pun. Le tiparesc pe coala cartonata ce pe o fata e semi-lucioasa. Bagate in sleeves nici nu cred ca iti dai seama de diferenta!
Toate cele bune!
Eu doresc ceva tokenuri dar cum sunt conservator le doresc pe cele clasice si bineinteles fara anime sau alte poze ilegale.
Am sa atasez aici pozele cu tokenurile pe care le doresc si numarul lor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Am sa atasez aici pozele cu tokenurile pe care le doresc si numarul lor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Daca poti, scoate mi si mie te rog tokenu asta in 5-6 exemplare
Mersi!
Mersi!
Am pus sigla lui Cosmin pe token-uri. Nu am mai modificat culoarea, deci toate is comune(in principiu pentru ca imi era lene sa bag inca un layer). Va arat numai o carte cu logo-ul nou, ca toate is la fel in rest. Ma pun imediat sa printez cateva si sa vad rezultatul!
Si o incercare nu prea reusita de a face si eu un logo. Arata mai bine cu a lui Cosmin, zic eu...
Si o incercare nu prea reusita de a face si eu un logo. Arata mai bine cu a lui Cosmin, zic eu...
Mda din pacate tehnologia de fabricatie a cam dat gres si nu a iesit cum am vrut eu. Am incercat sa tiparesc pe carton si cerneala era absorbita instant nu iesea nimic. Apoi am tiparit pe coala fotografica si cand am intors pe partea cealalta sa tipares c spatele, cerneala nu sa prins deloc pe foaie. Am si ramas fara tus ca am risipit cam mult pe reste. Din pacate si foaia fotografica e foarte foarte subtire, deci in concluzie au iesit oribil!
Daca apuc sa reincarc tusul pana vineri am sa iti tiparesc si tie Dani daca mai vrei, daca nu saptamana viitoare!
Ce e adevarat ca daca le bag in sleeves par mai robuste si mai ok!
Daca apuc sa reincarc tusul pana vineri am sa iti tiparesc si tie Dani daca mai vrei, daca nu saptamana viitoare!
Ce e adevarat ca daca le bag in sleeves par mai robuste si mai ok!
Lasa atunci nu i nicio graba ca eu oricum plec peste doua saptamani
Subiecte similare
» Carnival home-made set
» Home-made Dixit + Say anything!
» Home-made cards
» Risk - extended home made rules
» home-made Settlers of Catan 5-6 player expansion
» Home-made Dixit + Say anything!