Unboxing Elder Sign...again :)
2 participanți
Pagina 1 din 1
Unboxing Elder Sign...again :)
Un scurt unboxing a ultimei mele achizitii, expansiunea de la elder sign si anume unseen forces.
Incepem cu cutia, micuta de tot, insa ce contine multe...
Dupa ce deschizi cutia, gasesti clasica brosura si regulamentul expansiunii...
Sub regulament se gasesc 2 coli cu tokene, calitate buna, ceva de asteptat de la FF, si cea ce e frumos e ca toate componentele sunt ambalate in pungulite resigilabile.
Sub ele se gasesc cartile de joc, frumos asezate intr-un mini insert de carton
Colectia de locatii noi, monstrii noi, investigatori si locatii de start
Si colectia de carti cu unelte, efecte mythos, etc...
Si la final, cele 2 zaruri noi(nu se putea fara zaruri nu? )
Per total dupa ce am studiat toate componentele, acestea fac jocul mult mai dificil pentru jucator. Au fost introduse cateva carti de locatie noi ce dau 2 semne stravechi si chiar 2 locatii din alta lume, Insa inamicii sunt muuuuult mai puternici si efectele mythos sunt foarte rele. Noile caractere sunt...mediocre, cu excetpia a 2a ce sunt mai ok.
O expansiune noua interesanta, ce o sa ne dea batai de cap sa castigam...
Si la final...
Chiar au o calitate superba, desi 20 lei e putin cam mult, insa merita pentru unul dintre jocurile mele preferate....vreau cu timpul sa ii am pe toti
Toate cele bune si ne vedem sambata sa incercam expansiunea.
Incepem cu cutia, micuta de tot, insa ce contine multe...
Dupa ce deschizi cutia, gasesti clasica brosura si regulamentul expansiunii...
Sub regulament se gasesc 2 coli cu tokene, calitate buna, ceva de asteptat de la FF, si cea ce e frumos e ca toate componentele sunt ambalate in pungulite resigilabile.
Sub ele se gasesc cartile de joc, frumos asezate intr-un mini insert de carton
Colectia de locatii noi, monstrii noi, investigatori si locatii de start
Si colectia de carti cu unelte, efecte mythos, etc...
Si la final, cele 2 zaruri noi(nu se putea fara zaruri nu? )
Per total dupa ce am studiat toate componentele, acestea fac jocul mult mai dificil pentru jucator. Au fost introduse cateva carti de locatie noi ce dau 2 semne stravechi si chiar 2 locatii din alta lume, Insa inamicii sunt muuuuult mai puternici si efectele mythos sunt foarte rele. Noile caractere sunt...mediocre, cu excetpia a 2a ce sunt mai ok.
O expansiune noua interesanta, ce o sa ne dea batai de cap sa castigam...
Si la final...
Chiar au o calitate superba, desi 20 lei e putin cam mult, insa merita pentru unul dintre jocurile mele preferate....vreau cu timpul sa ii am pe toti
Toate cele bune si ne vedem sambata sa incercam expansiunea.
Re: Unboxing Elder Sign...again :)
Superb. Nici inainte nu era prea usor sa infrangem unii monstrii dar acum va fi cu adevarat palpitant. Abia astep sa jucam cu noile componente.
Felicitari pentru achizitie.
O seara frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Felicitari pentru achizitie.
O seara frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Re: Unboxing Elder Sign...again :)
Am citit toate cartile, locatiile si monstrii...sincer, daca combini cu jocul vechi, mai mult pierzi decat castigi. Oricum eu zic sambata sa jucam varianta advanced si sa incercam macar sa ii batem, pana la urma se rezuma la noroc, insa este unul dintre putinele jocuri ce se rezuma la noroc ce e foarte fun, datorita universului.
PS: Cel mai nasol acuma este ca nu mai poti cumpara elder signs la magazin pentru 10 trofee. Da aduce un plus de importanta trofeelor ce pana acum le tineam numai pentru asta, insa face jocul mai greu.
PPS: Se bazeaza enorm pe devorarea caracterului. Regula e simpla. Cat timp nu a aparut cel strabun, poti sa alegi alt investigator daca mori
(daca sunt altii). Dupa ce el a aparut, daca ai murit...esti mort. Deci o fi interesant de jucat
PS: Cel mai nasol acuma este ca nu mai poti cumpara elder signs la magazin pentru 10 trofee. Da aduce un plus de importanta trofeelor ce pana acum le tineam numai pentru asta, insa face jocul mai greu.
PPS: Se bazeaza enorm pe devorarea caracterului. Regula e simpla. Cat timp nu a aparut cel strabun, poti sa alegi alt investigator daca mori
(daca sunt altii). Dupa ce el a aparut, daca ai murit...esti mort. Deci o fi interesant de jucat
Subiecte similare
» Unboxing Activity
» Unboxing Eclipse
» Unboxing I AM VLAD
» Unboxing A Game of Thrones
» Unboxing Fortune and Glory
» Unboxing Eclipse
» Unboxing I AM VLAD
» Unboxing A Game of Thrones
» Unboxing Fortune and Glory
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: