Unboxing A Game of Thrones
2 participanți
Pagina 1 din 1
Unboxing A Game of Thrones
Pentru cei care au citit Seria "Cantec de gheata si foc" si au ramas asemeni mie placut impresionati acest joc este unul bine venit si pe inima lor ca sa spun asa. Dupa o perioada mai lunga de asteptare am reusit sa il am si eu. Sper ca imaginile urmatoare sa convinga pe cei interesati ca este un joc care merita macar incercat.
Un joc mult asteptat...
primul pas necesar...
descoperirea primelor componente anticipand placerea care va urma...
va fi un pic de munca cu dislocarea jetoanelor si a celorlalte piese dar fara de ele nu se poate
O prima si asteptata imagine a tablei de joc
Cutia chiar daca pare mica mai ascunde inca multe minunatii, cartile de joc, unitatile de plastic reprezentant armatele si miniaturalele paravane de joc specifice fiecarei case.
Frumoasa imagine a tablei de joc cu harta westeros-ului
Este un joc minunat si atractiv pentru cei care vor sa recreze universul westeros dar poate fi un pic dificil pentru cei care nu sunt atrasi de subiectul seriei " Cantec de gheata si foc "
Inca mai astept parteneri de joc, adevarata placere fiind data doar de numarul cat mai mare de jucatori (6) in varianta minima cu trei jucatori jocul este placut dar nu permite descoperirea frumusetii lui totale.
Un joc mult asteptat...
primul pas necesar...
descoperirea primelor componente anticipand placerea care va urma...
va fi un pic de munca cu dislocarea jetoanelor si a celorlalte piese dar fara de ele nu se poate
O prima si asteptata imagine a tablei de joc
Cutia chiar daca pare mica mai ascunde inca multe minunatii, cartile de joc, unitatile de plastic reprezentant armatele si miniaturalele paravane de joc specifice fiecarei case.
Frumoasa imagine a tablei de joc cu harta westeros-ului
Este un joc minunat si atractiv pentru cei care vor sa recreze universul westeros dar poate fi un pic dificil pentru cei care nu sunt atrasi de subiectul seriei " Cantec de gheata si foc "
Inca mai astept parteneri de joc, adevarata placere fiind data doar de numarul cat mai mare de jucatori (6) in varianta minima cu trei jucatori jocul este placut dar nu permite descoperirea frumusetii lui totale.
Re: Unboxing A Game of Thrones
Foarte frumoase pozele si prezentarea! si pe mine ma intereseaza jocul asta desi nu am citit si nici nu am vazut nici serialul, as vrea sa joc jocul..asadar, ai in mine un doritor in a l juca .
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Subiecte similare
» Schimb Game of Thrones varianta HBO card game
» Vand "Game of Thrones" varianta HBO card game
» A Game of Thrones
» Game of Thrones (serialul)
» Regulamentul jocului "A Game of Thrones"
» Vand "Game of Thrones" varianta HBO card game
» A Game of Thrones
» Game of Thrones (serialul)