Propuneri sesiuni de joc 2015
+5
tyco
Minael
daniel M
Darkilian
Daquinus
9 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Propuneri sesiuni de joc 2015
Daca este cineva interesat de o sesiune de Boardgames, Clubul este deschis vineri si se poate juca orice joc dintre cele disponibile(plus desigur cele aduse de participanti daca vor fi ). O zi frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
O sesiune de jocuri pe joi? daca nu ne strangem suficienti, propun The Hunters, daca ne strangem, as propune Castles of Mad King Ludwig sau Cyclades mai degraba.
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Am citit prezentarea facuta de tine la The Hunters si pare un joc foarte bun, voi fi cu siguranta prezent.
MartaFoi- Disciple of games
Data de inscriere : 29/10/2013
E ok. Am sa anunt atunci pentru maine sesiune de jocuri.
O zi frumoasa tuturor.
O zi frumoasa tuturor.
Pentru joi propun Steam, pe care as vrea sa il joc macar inca o data; o sa aduc si Survive, eventual ai putea aduce Agot cu extensia, Cosmin? veniti si voi cu propuneri daca vreti altceva. multumesc
Are cineva chef de Eclipse? Ca nu l-am mai jucat demult, mai ales cu persoane care au o idee ce fac
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Eu joc cu placere Eclipse oricand.
Îl aduci tu ca ii puțin mai mare cutia și nu am în ce o transporta în siguranță
Este ok "Eclipse" plus inca un joc pentru cei care doresc altceva. Se poate tine sesiunea Miercuri, Joi sau Vineri, in functie de optiunile voastre. Astept parerea voastra pentru a posta anuntul.
Va multumesc.
Va multumesc.
Eu prefer joi. Pentru voi e ok?
Si eu sunt pentru joi; cu adusul Eclipse e mai greu pentru ca e la Vladimirescu si nu ajung pana vineri acolo. Mai propuneti inca un joc.
Atunci ramane pe joi sesiunea. Jocul va fi "Eclipse" plus ceva mai easy, eu as propune un "Glory to Rome" sau "Survive", depinde de Daniel ce poate sa aduca.
O seara frumoasa tuturor.
O seara frumoasa tuturor.
Eu am la Arad Survive, Steam, Dixit, Caylus (la care ar trebui sa-o citesc regulamentul dar nu am timp acum) . O sa aduc Survive atunci
Dupa cum ziceam, nu am mai cumparat demult jocuri...asa ca e timpul sa umplem acel gol nu?
Daca totul merge bine imi sosesc marti-miercuri 2 jocuri noi ce as vrea sa le testez si stiu ca or sa va placa. Asa ca ce ziceti de un Dungeons and Dragons Wrath of Ashardalon pentru inceput si la final un Keyflower? Ambele sunt jocuri destul de complexe, cu multa strategie si intradevar si noroc in ele.
Deci...dam o tura? Eu zic Tot joi dar cum vrea si restu.
Toate cele bune!
Daca totul merge bine imi sosesc marti-miercuri 2 jocuri noi ce as vrea sa le testez si stiu ca or sa va placa. Asa ca ce ziceti de un Dungeons and Dragons Wrath of Ashardalon pentru inceput si la final un Keyflower? Ambele sunt jocuri destul de complexe, cu multa strategie si intradevar si noroc in ele.
Deci...dam o tura? Eu zic Tot joi dar cum vrea si restu.
Toate cele bune!
Salutari! Ce ziceti de o seara de magic marti sau miercuri?
@tyco , suna interesant, as vrea sa le joc pe ambele; totusi, azi cred ca au ajuns si jocurile lui Cosmin; poate vrea sa incercam si Imperial Assault, dar probabil timpul e prea scurt pt a-l invata.
@Martafoi, exista posibilitatea sa nu pot ajunge, dar as veni daca ar mai fi interesati
@Martafoi, exista posibilitatea sa nu pot ajunge, dar as veni daca ar mai fi interesati
Eu din păcate sunt 2 săptămâni schimbu 2 după asta și de aia le-am propus sa le jucam dacă ajung. Teoretic mâine sunt la mine.
Vedem ce facem
Toate cele bune
Vedem ce facem
Toate cele bune
Atunci jocurile tale. Nu citisem postul tau si dupa postare am citit doar ultimul mesaj.
D&d WoA vreau de multa vreme sa joc. Univers dnd.
Le jucam atunci; numai sa le inveti in special Keyflower
La DnD e simplu. Eu am mai avut Legend of Drizzt si rapid te prinzi ce trebuie sa faci. Devine monoton dupa o vreme ca nu mai ai cum sa pierzi. Am inteles ca asta e mai greu jocul si vreau sa le am pe toate 3 sa putem creea o aventura interesanta.
Keyflower e putin mai greu de explicat la inceput insa e basically un eurogame foarte bun cu multa interactiune intre jucatori si destul de putin noroc.
Pentru a vedea cum se joaca, macar in mare, iata 2 video:
https://www.youtube.com/watch?v=xjkqjtOBKJI - DnD Ashardalon. Tipul face reviews f faine de war games si desi nu sunt mare fan a lor, calitatea si modul de prezentare sunt asa de bune ca ma mai uit din cand in cand si chiar m-a facut interesat de cateva
Pt keyflower: https://www.youtube.com/watch?v=gjCNYGGrNyw si https://www.youtube.com/watch?v=54vWXAxZJ6c .Primul e mai lung insa e Dice tower deci prezinta aproape tot.
Ambele sunt jocuri ce par complicate, au multe reguli insa dupa ce te-ai prins e relativ usor sa joci...insa e greu sa devii f bun la ele
Keyflower e putin mai greu de explicat la inceput insa e basically un eurogame foarte bun cu multa interactiune intre jucatori si destul de putin noroc.
Pentru a vedea cum se joaca, macar in mare, iata 2 video:
https://www.youtube.com/watch?v=xjkqjtOBKJI - DnD Ashardalon. Tipul face reviews f faine de war games si desi nu sunt mare fan a lor, calitatea si modul de prezentare sunt asa de bune ca ma mai uit din cand in cand si chiar m-a facut interesat de cateva
Pt keyflower: https://www.youtube.com/watch?v=gjCNYGGrNyw si https://www.youtube.com/watch?v=54vWXAxZJ6c .Primul e mai lung insa e Dice tower deci prezinta aproape tot.
Ambele sunt jocuri ce par complicate, au multe reguli insa dupa ce te-ai prins e relativ usor sa joci...insa e greu sa devii f bun la ele
Mi-au sosit si mie jocurile intr-adevar dar vom juca joi cele propuse de Tavi. Am sa postez anuntul pentru sesiune cu cele doua jocuri : "D&D" si "Keyflower". O seara frumoasa tuturor.
Și mie tocmai mi-au sosit, după multe telefoane și bătăi de cap cu curierul. Tot timpul am probleme cu ei.
Eventual le poți aduce sa le vad și eu ca probabil o sa dureze pana sa le joc
Urmează un mic unboxing simplu la cele 2 jocuri.
Ne vedem joi
Toate cele bune
Eventual le poți aduce sa le vad și eu ca probabil o sa dureze pana sa le joc
Urmează un mic unboxing simplu la cele 2 jocuri.
Ne vedem joi
Toate cele bune
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Propuneri Sesiuni de joc!
» Propuneri sesiuni de joc 2016
» Propuneri sesiuni de joc 2014
» Propuneri pentru organizarea Clubului
» Propuneri, sugestii si nemultumiri legate de Club
» Propuneri sesiuni de joc 2016
» Propuneri sesiuni de joc 2014
» Propuneri pentru organizarea Clubului