Propuneri sesiuni de joc 2015
+5
tyco
Minael
daniel M
Darkilian
Daquinus
9 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Propuneri sesiuni de joc 2015
Anul care a trecut a fost unul destul de sarac, atat in sesiuni de joc cat mai ales prin prezenta. Deschid acest topic cu speranta ca 2015 v-a fi un an mai bun cu mai multe jocuri si prezenta mai semnificativa. Propun o prima sesiune de jocuri pentru saptamna viitoare intr-o zi de joi, vineri sau sambata. Jocurile pot fi cele din Lista Clubului (Lista este aici)sau ceea ce veti propune voi.
O zi frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
O zi frumoasa tuturor.
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Vin 08 Ian 2016, 13:50, editata de 1 ori
Re: Propuneri sesiuni de joc 2015
Trebuie pus piciorul in prag ) Propun pentru ziua de marti sau joi : o aventura Lord of the Rings ; si voi reveni zilele astea cu alte propuneri, sau daca vreti voi ceva anume
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Eu sunt deacord cu orice zi numai sa ne strangem si sa jucam ceva. Vlad si cu mine am jucat si martea asta "Magic" si a fost foarte bine. Ramane sa vedem cine vrea sa vine si mai ales in ce zi poate lumea. Pentru mine atat Marti cat si Joi e ok. Putem sa incercam si "A game of thrones"cu prima expansiune.
Va rog sa alegeti ziua si o batem in cuie.
Va rog sa alegeti ziua si o batem in cuie.
Atunci facem o sesiune marti? Cu Lord of the rings si A Game of Thrones, daca ne strangem destui? o sa aduc si Claustrophobia.
Dupa nici nu mai stiu cat timp, sunt si eu schimbul 1 la servici. Jucam ceva saptamana asta? Ar fi interesat si un prieten sa vina.In afara de Joi orice zi ar fi ok. Ce ziceti?
Am putea juca sambata daca e ok. Dintre jocurile tale as rejuca cu placere "Elder Sign", "Fortune and Glory" si "Cleopatra". Tu aduci ce poti si ce doresti sa joci.
O zi frumoasa tuturor.
O zi frumoasa tuturor.
La Elder sign și fortune and glory ma gândeam și eu. Atunci rămâne pe sâmbătă?
Da. Am sa postez imediat anuntul cu sesiunea. Poti sa aduci doar "Fortune and Glory" ca "Elder Sign" avem la Club.
Sambata viitoare inca o tura? Florin deja si-a anuntat prezenta si normal ca si eu as avea chef. Ce ziceti?
Ca si propuneri, as avea eu cateva jocuri ce nu le-am jucat demult si as mai vrea odata sa le incerc. Jocurile ar fi urmatoarele: Gears of war, glory to rome si power grid. Ce parere aveti?
Daca aveti alte sugestii, lista mea de jocuri e aici
Ca si propuneri, as avea eu cateva jocuri ce nu le-am jucat demult si as mai vrea odata sa le incerc. Jocurile ar fi urmatoarele: Gears of war, glory to rome si power grid. Ce parere aveti?
Daca aveti alte sugestii, lista mea de jocuri e aici
Eu sunt pentru. Propun de asemenea sa ne rezumam la doua jocuri pe sesiune pentru a apuca sa le si jucam. "Glory to Rome" si "Gears of war".
O zi frumoasa tuturor.
O zi frumoasa tuturor.
Florin a spus ca vine sâmbătă. Atunci rămâne Gears of War și glory to Rome ?
Toate cele bune
Toate cele bune
Aduc și cyvasse sa îl mai incercam, sa vedem ce reguli modificam.
Toate cele bune
Toate cele bune
Sambata aceasta nu o sa tinem sesiunea de jocuri. Imi cer scuze. Vom organiza o sesiune saptamana viitoare cu jocurile propuse. Un weekend minunat tuturor si Valentine's Day fericit.
Ce spuneti de o experienta fantastica joia viitoare cu Battlestar Galactica? un cooperativ care sunt sigur ca o sa va placa
O prezentare video a jocului: http://boardgamegeek.com/video/585/battlestar-galactica/video-review-battlestar-galactica
O prezentare video a jocului: http://boardgamegeek.com/video/585/battlestar-galactica/video-review-battlestar-galactica
Este ok joi. Am sa postez anuntul cu sesiunea. Raman atunci "Battlestar Galactica" si "Glory to Rome".
O zi frumoasa tuturor.
O zi frumoasa tuturor.
da, ar fi super sa apucam si o partida de GtR
Ca urmare a reactiilor pozitive dupa partida de BsG, propun inca de pe acum o alta partida pe joia viitoare speram ca de data asta oamenii sa se arate mai eficienti si sa reuseasca sa ajunga pe planeta Kobol
Dc am timp personal vin. E super battlestar galacticA. Si sper sa prind iar cylon. Hihihi
Minael- Guardian
Data de inscriere : 14/01/2013
Cum mi-am facut programul sa am liber joi (am stat miercuri mai mult la servici), nu am putut sa schimb asa rapid sa vin si eu (am terminat la 8 cu lucrul). Poate next time o sa pot sa fiu prezent.
As propune 2-3 jocuri din colectia mea, ce nu le-am mai jucat demult si nu prea s-au jucat, sa vad cum sunt, sa le mai acord o sansa, daca nu le vand la curatenia de primavara. Jocurile ar fi urmatoarele: Gears of war, seasons si tzolk'in. Ce ziceti? Le jucam inca odata ca dupa aia sa vad daca le mai tin sau le vand (1969 nu are rost sa il mai joc, e clar pe lista de vanzari deja). Ziua o alegeti voi.
Toate cele bune!
As propune 2-3 jocuri din colectia mea, ce nu le-am mai jucat demult si nu prea s-au jucat, sa vad cum sunt, sa le mai acord o sansa, daca nu le vand la curatenia de primavara. Jocurile ar fi urmatoarele: Gears of war, seasons si tzolk'in. Ce ziceti? Le jucam inca odata ca dupa aia sa vad daca le mai tin sau le vand (1969 nu are rost sa il mai joc, e clar pe lista de vanzari deja). Ziua o alegeti voi.
Toate cele bune!
Încă o propunere, cu 2 jocuri noi din colecție (erau la reduceri), mauna Kea și Niagara. Era și gia curioasa săptămână trecuta dacă mai jucam ca ar venii și ea.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Putem sa tinem sesiunea joi daca sunt persoane interesate. Se pot desigur propune si alte jocuri.
O zi frumoasa tuturor.
O zi frumoasa tuturor.
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Propuneri Sesiuni de joc!
» Propuneri sesiuni de joc 2016
» Propuneri sesiuni de joc 2014
» Propuneri pentru organizarea Clubului
» Propuneri, sugestii si nemultumiri legate de Club
» Propuneri sesiuni de joc 2016