Propuneri jocuri pentru ziua clubului
+2
daniel M
tyco
6 participanți
Board Games & Magic the Gathering :: Bine ati venit! :: Anunturi si propuneri legate de forum si club
Pagina 1 din 1
Propuneri jocuri pentru ziua clubului
Buna ziua tuturor!
Pentru ca se apropie ziua clubului, si am dorii sa facem un long night, am zis sa deschid acest topic sa vedem cam ce jocuri sa jucam. Mai jos aveti o lista cu toate jocurile jucate la Club, in ordine aleatoare. Banuiesc ca Dani o sa fie prezent, ca sa pot introduce si jocurile lui
Va rog toti sa scrieti mai jos un Top 5 a acestor jocuri. Jocurile cu Rosu au fost jucate la club insa nu mai pot fi jucate din varii motive(daca cumva unul din jocurile mentionate mai jos nu mai sunt disponibile va rog sa ma anuntati pe privat, ca sa pot modifica).
Asa ca rog toti membrii clubului sa isi scrie un top 5 din urmatoarea lista, la final urmeaza sa alegem jocurile bazat pe acest top. Puteti venii si cu propuneri noi fata de cele aflate in lista(Dani la tine ma refer )
Toate cele bune!
A Game of Thrones
I am Vlad
Puerto Rico
Kingsburg
Eurorails
Carcassonne
Chicago Express
No rethreat - The russian front
Cyclades
Glory to Rome
Colonistii din Catan
Dacii si Romanii
Risk
Cyvasse
Shogun
Cleopatra and the society of Architects
Rex the final days of an empire
Carnival
King of Tokio
Terra mystica
Keyflower
Tzolkin
Imperial 2030
A few acres of snow
Can't Stop
Shadows Over Camelot
Eclipse
Seasons
Survive
Warhammer
Lords of Waterdeep
1969
Ticket to ride
Love Letters
Elder Sign
Pentru ca se apropie ziua clubului, si am dorii sa facem un long night, am zis sa deschid acest topic sa vedem cam ce jocuri sa jucam. Mai jos aveti o lista cu toate jocurile jucate la Club, in ordine aleatoare. Banuiesc ca Dani o sa fie prezent, ca sa pot introduce si jocurile lui
Va rog toti sa scrieti mai jos un Top 5 a acestor jocuri. Jocurile cu Rosu au fost jucate la club insa nu mai pot fi jucate din varii motive(daca cumva unul din jocurile mentionate mai jos nu mai sunt disponibile va rog sa ma anuntati pe privat, ca sa pot modifica).
Asa ca rog toti membrii clubului sa isi scrie un top 5 din urmatoarea lista, la final urmeaza sa alegem jocurile bazat pe acest top. Puteti venii si cu propuneri noi fata de cele aflate in lista(Dani la tine ma refer )
Toate cele bune!
A Game of Thrones
I am Vlad
Puerto Rico
Kingsburg
Eurorails
Carcassonne
Chicago Express
No rethreat - The russian front
Cyclades
Glory to Rome
Colonistii din Catan
Dacii si Romanii
Risk
Cyvasse
Shogun
Cleopatra and the society of Architects
Rex the final days of an empire
Carnival
King of Tokio
Terra mystica
Keyflower
Tzolkin
Imperial 2030
A few acres of snow
Can't Stop
Shadows Over Camelot
Eclipse
Seasons
Survive
Warhammer
Lords of Waterdeep
1969
Ticket to ride
Love Letters
Elder Sign
Re: Propuneri jocuri pentru ziua clubului
S-au jucat foarte multe jocuri in acest an, cand le vezi asa insirate pe lista, iti dai seama de varietatea lor. Ne-am distrat enorm jucandu-le si sper sa continuam tot asa, ba chiar mai puternic in anul 2 Daca am uitat ceva joc, va rog sa ma anuntati!
Top-ul meu ar fi asa:
1.A Game of Thrones
2.Elder Signs
3.Ticket to Ride
4.Glory to Rome
5.Shadows over Camelot
Toate cele bune!
Top-ul meu ar fi asa:
1.A Game of Thrones
2.Elder Signs
3.Ticket to Ride
4.Glory to Rome
5.Shadows over Camelot
Toate cele bune!
Da, o sa ajung sambata aia, ca doar nu e orice seara,ci e una speciala, un long night pentru care trebuie sa venim cu bateriile incarcate si cu multe jocuri ; e greu sa aleg numai 5 jocuri,dar sa incercam:
1.A Game of thrones (abia astept sa-l joc din nou)
2.Elder Sign (un joc pe care vreau sa-l incerc si eu)
3.Glory to Rome
4.7 Wonders
5.The Resistance : Avalon (o varianta si mai apreciata a The Resistance;un joc de roluri, deductie, perfect pentru mai multi jucatori)
Am ales jocurile astea avand in vedere ca vom fi mai multi, cu toate ca mi-e tare dor de un No Retreat sau sa incerc Red Winter, dar o sa gasim alta zi pentru wargames.
Ca jocuri rapide si de descretit fruntile o sa aduc Love Letter si Kakerlaken poker
La inceput am reusit sa-mi introduc in semnatura linkuri catre colectie,jocuri jucate etc, dar acum se vede intregul carnat de link si nu-mi place, de aceea nu-mi mai apare nimic. Nu stiu de ce nu merge, cu toate ca scriu linku astfel incat ar trebui sa apara in loc de carnatul ala ''colectia mea'' sau cum vreau eu sa se numeasca.
1.A Game of thrones (abia astept sa-l joc din nou)
2.Elder Sign (un joc pe care vreau sa-l incerc si eu)
3.Glory to Rome
4.7 Wonders
5.The Resistance : Avalon (o varianta si mai apreciata a The Resistance;un joc de roluri, deductie, perfect pentru mai multi jucatori)
Am ales jocurile astea avand in vedere ca vom fi mai multi, cu toate ca mi-e tare dor de un No Retreat sau sa incerc Red Winter, dar o sa gasim alta zi pentru wargames.
Ca jocuri rapide si de descretit fruntile o sa aduc Love Letter si Kakerlaken poker
La inceput am reusit sa-mi introduc in semnatura linkuri catre colectie,jocuri jucate etc, dar acum se vede intregul carnat de link si nu-mi place, de aceea nu-mi mai apare nimic. Nu stiu de ce nu merge, cu toate ca scriu linku astfel incat ar trebui sa apara in loc de carnatul ala ''colectia mea'' sau cum vreau eu sa se numeasca.
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Eu cum nu am jucat asa multe, am pus cateva jocuri care nu le-am jucat, dar as dori sa le incerc. As vrea sa alegem jocuri care se pot juca in cat mai multi, preferabil 4-6. Dar depinde si de cati ne vom strange, sa ne putem imparti si in doua.
1. Game of Thrones (aproape tot timpul l-am jucat in 4, si sunt sigur ca in 6 e mult mai interesant)
2. Kingsburg
3. Risk
4. Rex
5. I am Vlad
1. Game of Thrones (aproape tot timpul l-am jucat in 4, si sunt sigur ca in 6 e mult mai interesant)
2. Kingsburg
3. Risk
4. Rex
5. I am Vlad
juve- Guardian
Data de inscriere : 24/01/2013
Varsta : 38
S-au jucat destul de multe jocuri, unele au avut succes mai mare si s-au jucat de mai multe ori altele cu toate ca erau jocuri frumoase si interesante nu au avut sansa sa fie jucate foarte des dar poate se vor juca pe viitor. Asa cum spunea si Adrian, pentru sesiunea speciala aniversara e bine sa propunem jocuri in care pot juca 4-7 jucatori pentru a ne bucura de cateva partide interesante.
Propunerile mele sunt:
1. A Game of Throne
2. Glory to Rome
3. Lords of Waterdeep
4. Cleopatra and the society of Architects
5. Shadows over Camelot
O zi frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Propunerile mele sunt:
1. A Game of Throne
2. Glory to Rome
3. Lords of Waterdeep
4. Cleopatra and the society of Architects
5. Shadows over Camelot
O zi frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Dar wow...ce surprize, aGoT e pe primul loc....nici nu ma asteptam la altceva. E chiar cel mai bun joc pe care l-am jucat pana acum(ajuta ca am si citit cartile), si candva o sa il cumpar si eu, insa nu stiu cand...Propun sa nu il mai jucam o luna, pana la ziua clubului, chiar sa fie ceva special, sa fie vedeta serii
GtR e iar un joc bine cotat, ce la fel e pe lista mea, din pacate nu mai gasesc de vanzare varianta ce o are Dani, doar cea noua, ce arata oribil. Daca careva stie unde o pot cumpara sa imi lase pe privat un mesaj...daca nu, dani te rog, sa imi imprumuti putin jocul sa scanez cartile, sa imi fac varianta home-made
Eu sincer deabia astept acel long night, mai ales ca in ultima vreme s-au cam neglijat board games-urile, iar cum eu m-am cam plictisit de magic, e cam trist. Sa apucam sa jucam vreo 5-6 jocuri ar fi superb, si am sa pregatesc si eu o mica surpriza, ce o sa o dezvalui la finalul sesiunii
Toate cele bune!
GtR e iar un joc bine cotat, ce la fel e pe lista mea, din pacate nu mai gasesc de vanzare varianta ce o are Dani, doar cea noua, ce arata oribil. Daca careva stie unde o pot cumpara sa imi lase pe privat un mesaj...daca nu, dani te rog, sa imi imprumuti putin jocul sa scanez cartile, sa imi fac varianta home-made
Eu sincer deabia astept acel long night, mai ales ca in ultima vreme s-au cam neglijat board games-urile, iar cum eu m-am cam plictisit de magic, e cam trist. Sa apucam sa jucam vreo 5-6 jocuri ar fi superb, si am sa pregatesc si eu o mica surpriza, ce o sa o dezvalui la finalul sesiunii
Toate cele bune!
1. Game of Thrones
2. Kingsburg
3. Table
2. Kingsburg
3. Table
Icantfindusername- Ghost
Data de inscriere : 03/08/2013
Jocurile propuse de mine sunt:
1. Kingsburg
2. Elder Sign
3. Shadows over Camelot
4. I am Vlad
5. A Game of Thrones
1. Kingsburg
2. Elder Sign
3. Shadows over Camelot
4. I am Vlad
5. A Game of Thrones
dianadya- Game Master of the year
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 48
Subiecte similare
» Propuneri pentru organizarea Clubului
» 24 noiembrie - ziua Board Games Club Arad
» Contul de Facebook si adresa de email a clubului
» Locatie permanenta - Sediul Clubului de Boardgame Arad
» Propuneri, sugestii si nemultumiri legate de Club
» 24 noiembrie - ziua Board Games Club Arad
» Contul de Facebook si adresa de email a clubului
» Locatie permanenta - Sediul Clubului de Boardgame Arad
» Propuneri, sugestii si nemultumiri legate de Club
Board Games & Magic the Gathering :: Bine ati venit! :: Anunturi si propuneri legate de forum si club
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum