Locatie permanenta - Sediul Clubului de Boardgame Arad
4 participanți
Pagina 1 din 1
Locatie permanenta - Sediul Clubului de Boardgame Arad
O locatie permanenta va fi asa cum am mai spus si in alta postare, locatia pe care sper sa reusesc sa o aduc la standardele cerute de minimul de exigente. Adresa este: Str. Iustin Marsieu ( Fosta Busteni langa Piata mica) Nr. 28
Pe moment nu este 100% operationala dar in perspectiva va putea gazdui 2 mese de joc cu 8 locuri in total.
Pentru evenimente va rog sa anuntati pe forum din timp pentru a putea aranja totul asa cum trebuie.
Va multumesc.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Sam 08 Dec 2012, 09:27, editata de 4 ori
Re: Locatie permanenta - Sediul Clubului de Boardgame Arad
Dupa parerea mea, pentru o seara reusita, nu este nevoie de altceva decat de o masa incapatoare si de oameni care doresc sa se simta bine si sa se bucure de un joc si de compania celorlalti! Felicitari inca odata pentru ceea ce faci si abia astept sa ne intalnim la o sesiune de jocuri(plus de asta, vad ca o sa am cu cine juca jocurile de razboi care cam stau nejucate pe raft !
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Va salut,
Astazi am vazut si eu locul si imi pare foarte tare...
Sergiu.
Astazi am vazut si eu locul si imi pare foarte tare...
Sergiu.
looperonline- Disciple of games
Data de inscriere : 24/11/2012
daniel M a scris:Dupa parerea mea, pentru o seara reusita, nu este nevoie de altceva decat de o masa incapatoare si de oameni care doresc sa se simta bine si sa se bucure de un joc si de compania celorlalti! Felicitari inca odata pentru ceea ce faci si abia astept sa ne intalnim la o sesiune de jocuri(plus de asta, vad ca o sa am cu cine juca jocurile de razboi care cam stau nejucate pe raft !
Daniel ai perfecta dreptate si iti multumesc de asemenea pentru felicitari. Si eu abia astept sa ne intalnim la o sesiune de joc si sa luam praful de pe jocurile alea de razboi. La sfarsitul acestei saptamani vom mai programa o sesiune de joc/jocuri si sper ca de data asta sa fim in numar un pic mai mare. Am sa anunt pe forum ziua, ora si jocul. Astept desigur si propuneri, nu doresc sa para ca impun eu ce sa jucam.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Eu o sa fiu acasa incepand de vineri pana duminica, deci o sa vin sigur; am vorbit si cu iulian ( ultimul membru inscris ) si mai mult ca sigur o sa ajunga si el. Eu unul as vrea sa joc I am vlad daca tot ati invatat voi cum se joaca si oricum mai vorbim, lista mea de jocuri o aveti aici http://boardgamegeek.com/collection/user/Dan_Marius?own=1&subtype=boardgame&ff=1( exceptand carcassone urile care sunt date ), asa ca o sa ne hotaram in decursul saptamanii ce sa mai aducem. Da, am zis ca ma bucur ca esti pasionat de istorie si de jocurile de razboi,chiar am cateva foarte tari si interesante pe care nu le am jucat pana acum si vreau sa le jucam
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Ce pacat ca nu o sa fiu in oras . Mai ca imi vine sa renunt la calatorie, sa nu ma mai duc la Alba Iulia, desi e traditie la mine in fiecare an de vreo 5 ani deja. Sper ca o sa fiu liber saptamana viitoare
Subiecte similare
» Regulamentul forumului Board Games Arad
» 24 noiembrie - ziua Board Games Club Arad
» Propuneri pentru organizarea Clubului
» Propuneri jocuri pentru ziua clubului
» Contul de Facebook si adresa de email a clubului
» 24 noiembrie - ziua Board Games Club Arad
» Propuneri pentru organizarea Clubului
» Propuneri jocuri pentru ziua clubului
» Contul de Facebook si adresa de email a clubului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: