Board games session (Decembrie 15, 2012)
4 participanți
Pagina 1 din 1
Board games session (Decembrie 15, 2012)
Status: Registration open
Ora: 16:00
Scopul: Training and Gaming session
Locuri: 8
Jocuri propuse:
1. A Game of Thrones - Training session
2. I Am Vlad - Gaming session
3. Carcassonne - Gaming session (alternativa)
Va fi o sesiune dubla, Trainig pentru "A Game of Thrones" si gaming pentru celalalte jocuri.
Cei care doresc sa se inscrie pentru unul din cele trei jocuri propuse: A Game of Thrones, I Am Vlad si Carcassonne, am rugamintea sa anunte aici pe forum pentru a avea o evidenta in privinta persoanelor si locurilor ramase.
Va multumesc si va asteptam.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Mar 08 Ian 2013, 22:25, editata de 2 ori
Re: Board games session (Decembrie 15, 2012)
eu si edi venim. edi vine de la 16, iar eu de la 18. voi incerca si mai devreme, dar nu promit. Jucam game of thrones
iulianconstantin3- Neophyte
Data de inscriere : 25/11/2012
Varsta : 33
Localizare : vladimirescu, arad
UPDATE
Jocuri propuse:
Persoane inscrise:
1. Iulian
2. Eduard
3. Cosmin
Va multumesc si va asteptam
Jocuri propuse:
Persoane inscrise:
1. Iulian
2. Eduard
3. Cosmin
Va multumesc si va asteptam
Salutare baieti,
Din pacate eu nu o sa pot ajunge astazi.
Distractie sa aveti.
Din pacate eu nu o sa pot ajunge astazi.
Distractie sa aveti.
looperonline- Disciple of games
Data de inscriere : 24/11/2012
Ce ati jucat? asteptam niste impresii daca ati incercat aGoT
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Cer scuze pentru intarziere dar nu am avut timp sa intru. Din pacate nu am reusit sa facem sesiunea de trainig pentru "A Game of Thrones", am jucat doar "I Am Vlad" si "Carcassonne". Am facut si cateva poze pe care le voi posta cat de curand.
Nu am fost foarte multi la aceasta sesiune de jocuri dar am reusit sa avem cateva partide de "I Am Vlad" foarte interesante.
O seara frumoasa tuturor.
Nu am fost foarte multi la aceasta sesiune de jocuri dar am reusit sa avem cateva partide de "I Am Vlad" foarte interesante.
O seara frumoasa tuturor.
Impresii si poze
Asa cum am promis revin cu cateva impresii si poze referitoare la sesiunea din 15 decembrie.
Am inceput sesiunea cu o partida de "Carcassonne", Diana dovedind si de aceasta data ca se descurca mult mai bine decat mine la managementul castelelor.
Am trecut apoi la "I am Vlad", de data aceasta jucand in trei, Diana si Cara fiind hotarate sa incheie rapid socotelile cu eroul meu. Partida s-a dovedit una plina de surprize si suspans. Unitatile lui Dominick invandand harta de cateva ori. Din fericire fara urmari grave.
In clipa in care am decis sa ocup centrul cetatii, s-a format automat o coalitie pentru stoparea mea.
Strategia lor a dat rezultate 2 dintre unitatile mele vizitand "lumea de dincolo", eroul Vlad ramanand sa faca singur fata pentru cateva ture.
Diana a reusit o victorie eroica adaugandu-si numele pe lista celor care au castigat "I am Vlad"
Intre timp a sosit Iulian si am decis sa mai tragem o tura de "I am Vlad".
Cara a decis sa priveasca din postura de observator desfasurarea ostilitatilor asumand totodata si rolul de "Game Master".
Luptele au fost intense, toti cei implicati apeland la "avanposturi" pentru a se mai "trata" din cand in cand.
Diana si Iulian au dovedit ca dispun de o strategie mai buna, fiind cel putin o perioada fericiti de evolutia unitatilor lor.
Lupte cu adevarat crancene s-au dat intre mine si Iulian abia dupa retragerea Dianei. Iulian a gestionat mai bine cartile din mana si a castigat fara tagada. Magia si-a spus cuvantul. Felicitari tuturor.
Pe ansamblu a fost o seara frumoasa cu doi castigatori in joc si desigur cu totii castigand prin prezenta.
Va multumesc.
Am inceput sesiunea cu o partida de "Carcassonne", Diana dovedind si de aceasta data ca se descurca mult mai bine decat mine la managementul castelelor.
Am trecut apoi la "I am Vlad", de data aceasta jucand in trei, Diana si Cara fiind hotarate sa incheie rapid socotelile cu eroul meu. Partida s-a dovedit una plina de surprize si suspans. Unitatile lui Dominick invandand harta de cateva ori. Din fericire fara urmari grave.
In clipa in care am decis sa ocup centrul cetatii, s-a format automat o coalitie pentru stoparea mea.
Strategia lor a dat rezultate 2 dintre unitatile mele vizitand "lumea de dincolo", eroul Vlad ramanand sa faca singur fata pentru cateva ture.
Diana a reusit o victorie eroica adaugandu-si numele pe lista celor care au castigat "I am Vlad"
Intre timp a sosit Iulian si am decis sa mai tragem o tura de "I am Vlad".
Cara a decis sa priveasca din postura de observator desfasurarea ostilitatilor asumand totodata si rolul de "Game Master".
Luptele au fost intense, toti cei implicati apeland la "avanposturi" pentru a se mai "trata" din cand in cand.
Diana si Iulian au dovedit ca dispun de o strategie mai buna, fiind cel putin o perioada fericiti de evolutia unitatilor lor.
Lupte cu adevarat crancene s-au dat intre mine si Iulian abia dupa retragerea Dianei. Iulian a gestionat mai bine cartile din mana si a castigat fara tagada. Magia si-a spus cuvantul. Felicitari tuturor.
Pe ansamblu a fost o seara frumoasa cu doi castigatori in joc si desigur cu totii castigand prin prezenta.
Va multumesc.
Subiecte similare
» Board games session (Decembrie 8, 2012)
» Board games session (Decembrie 22, 2012)
» Board games session (Decembrie 1, 2012)
» Board games session (Decembrie 29, 2012) - Anulata
» Board games session (Noiembrie 26, 2012)
» Board games session (Decembrie 22, 2012)
» Board games session (Decembrie 1, 2012)
» Board games session (Decembrie 29, 2012) - Anulata
» Board games session (Noiembrie 26, 2012)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum