Board games session (Noiembrie 26, 2012)
3 participanți
Pagina 1 din 1
Board games session (Noiembrie 26, 2012)
Dupa o discutie scurta la telefon cu Cosmin, in aceasta seara pe la ora 6 ne intalnim la sediu pentru o tura de jocuri, eu duc kingsburg si eurorails, ramane de vazut ce se va juca. Daca cineva doreste sa vina, ne vedem pe la 6!
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Ultima editare efectuata de catre tyco in Lun 28 Ian 2013, 13:35, editata de 4 ori
Board game session Kingburg (26 Noiembrie)
Si iata ca ieri am ajuns si eu la Club, impreuna cu un prieten. Ne-am intalnit cu Cosmin si ne-am pus pe treaba. Am scos si aranjat jocul, nici eu nu stiam foarte bine regulile, ca nu l-am mai jucat pana acum, de aceea primii 2 ani au mers mai incet, tot timpul verificand manualul. Din anul 3 ne-am cam prins cum merg lucrurile si am inceput sa jucam mai rapid. Al 2lea joc am incercat strategii noi, avand deja experienta primului joc. Per total jocul a fost interesant, insa probabil e mai dificil si frumos cand sunt 5 jucatori. Primul joc l-a castigat prietenul meu, Dube, iar al 2-lea l-am castigat eu, desi am avut noroc la ultimul zar, altfel ar fi castigat Cosmin.
Pacat ca a fost aranjat asa rapid, si nu prea a fost timp de anuntat lumea. Din pacate nu ne-am gandit sa facem poze nici acum
Astept cu interes urmatoarea tura de joc, cand as vrea sa incerc Game of Thrones, fiind si fan a cartilor.
Toate cele bune!
Pacat ca a fost aranjat asa rapid, si nu prea a fost timp de anuntat lumea. Din pacate nu ne-am gandit sa facem poze nici acum
Astept cu interes urmatoarea tura de joc, cand as vrea sa incerc Game of Thrones, fiind si fan a cartilor.
Toate cele bune!
Re: Board games session (Noiembrie 26, 2012)
Cu toate ca nu era nimic programat si nu eram convins ca voi fi liber ieri seara am reusit pana la urma sa ne intalnim la o sesiune de joc. Nu am mai jucat "Kingsburg" pana ieri dar mi-a placut si daca nu ar fi fost tarziu poate ca in a treia partida castigam si eu.
La acest joc conteaza foarte mult nu numai strategia adoptata ci si norocul la zaruri. Pe ansamblu trebuie sa fi un bun strateg si un mare norocos. Eu unul am abordat jocul intr-o maniera gresita si am platit pretul infrangerii pentru aceasta. Oricum a fost foarte interesant si am avut ocazia sa ne cunoastem.
Sper ca viitoarea sesiune de jocuri sa pastreze trendul crescator tinand cont ca la prima am fost 2, acum la aceasta am fost 3, la urmatoare sa fim macar 4 si sa ne simtim la fel de bine ca si pana acum.
Cu simpatie si rspect, Cosmin
La acest joc conteaza foarte mult nu numai strategia adoptata ci si norocul la zaruri. Pe ansamblu trebuie sa fi un bun strateg si un mare norocos. Eu unul am abordat jocul intr-o maniera gresita si am platit pretul infrangerii pentru aceasta. Oricum a fost foarte interesant si am avut ocazia sa ne cunoastem.
Sper ca viitoarea sesiune de jocuri sa pastreze trendul crescator tinand cont ca la prima am fost 2, acum la aceasta am fost 3, la urmatoare sa fim macar 4 si sa ne simtim la fel de bine ca si pana acum.
Cu simpatie si rspect, Cosmin
BOARD GAME SESSION KINGBURG (26 NOIEMBRIE, 2012)
Va salut,
Eu nu am apuca sa vad topicul. Am fost prins saptamana aceasta dar ma bucur ca a-ti apucat sa va cunoasteti.
Cosmin, fi sigur ca la urmatoarea intalnire cred ca o sa trebuiasca sa mai aduci scaune )
O seara faina!
Eu nu am apuca sa vad topicul. Am fost prins saptamana aceasta dar ma bucur ca a-ti apucat sa va cunoasteti.
Cosmin, fi sigur ca la urmatoarea intalnire cred ca o sa trebuiasca sa mai aduci scaune )
O seara faina!
looperonline- Disciple of games
Data de inscriere : 24/11/2012
Re: Board games session (Noiembrie 26, 2012)
Sergiu mai aduc scaune si din vecini daca e necesar, numai sa ne intalnim si sa tragem ceva jocuri.looperonline a scris:
Cu siguranta ca sambata va fi excelent.
O seara frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Subiecte similare
» Board games session(Noiembrie 9, 2013)
» Board games session(Noiembrie 30, 2013)
» Long Night Board Games session( Noiembrie 23, 2013)
» Board games session (Decembrie 1, 2012)
» Board games session (Decembrie 8, 2012)
» Board games session(Noiembrie 30, 2013)
» Long Night Board Games session( Noiembrie 23, 2013)
» Board games session (Decembrie 1, 2012)
» Board games session (Decembrie 8, 2012)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum