Board games session(Iulie 6, 2013)
3 participanți
Pagina 1 din 1
Board games session(Iulie 6, 2013)
Status: Registration open
Ora: 18.00 - 00.00
Scopul: Gaming & Training session
Locuri: 8+
Jocuri propuse:
1. Shadows over Camelot
2. I am Vlad
INSCRISI:
1. Diana
2. Cosmin
3. Bogdan
4. Duma
5. Octavian
6.
7.
8.
Va fi o sesiune de training pentru "Shadows over Camelot" si gaming pentru "I am Vlad". Sesiunea se va incheia in jurul orei 00.00.
Pe langa cele 2 jocuri anuntate se mai pot juca celalalte jocuri aflate permanent la Club. Lista este aici
Va rog sa va anuntati prezenta pana sambata ora 16.00 cel tarziu.
Va multumesc si va asteptam.
Cu simpatie si respect, Cosmin
IMPORTANT
Am rugamintea ca la aceasta sesiune sa nu se consume bauturi alcoolice
Va multumesc.
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Mar 16 Iul 2013, 11:46, editata de 4 ori
Re: Board games session(Iulie 6, 2013)
Cum ambele jocuri sunt pe lista preferatelor mele voi incerca sa fiu prezenta.Sper ca Shadows over Camelot sa fie un joc si mai interesant decat I am Vlad mai ales ca e un joc cooperativ.
dianadya- Game Master of the year
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 48
Localizare : Arad
Vin si eu pana la urma. O sa aduc o "cucerire" noua, de la obor, ceva filler game simplu si fun si rapid...asa intre jocurile mai mari merge de destindere...
O sesiune de trainig pentru "Shadows over Camelot" care a inceput defapt cu un joc foarte simpatic adus de Octavian. "Can't Stop" se numeste jocul si e simplu si distractiv fiind destul de greu sa te opresti din a da cu zarul. Octavian a castigat cum era de asteptat partida si cum intre timp la Club au sosit si Bogdan cu Duma am decis sa incepem "Shadows over Camelot". Din pacate am jucat si de data aceasta fara tradator pentru a prinde mai bine mecanica jocului, lipsa tradatorului facand jocul destul de soft dupa parerea mea. Pe masura ce il joc imi place tot mai mult si cred ca atunci cand se va juca cu toate optiunile, adica isi va face aparitia "micul tradator", jocul va fi cu mult mai atractiv si complex.
In aceasta a doua partida de antrenament cavalerii au reusit o noua victorie.
Nu toata lumea a fost incantata de noul joc dar asta nu inseamna ca nu i se mai poate acorda o sansa pentru a isi ocupa un loc in topul preferintelor.
In a doua parte a sesiunii s-a jucat un "I am VLad" in care alianta facuta de Duma si Cosmin a reusit o victorie in timp record prin ocuparea cetatii si mentinerea timp de 8 ture. Din pacate nu avem poze facute de la aceasta sesiune.
S-au jucat apoi cateva partide de "Magic", Bogdan si Duma avand botezul focului cu noile deck-uri proaspat primite. A fost o noua seara prelungita chiar daca nu cu mult, iar jocurile au fost placute.
O zi frumoasa tuturor.
Cateva poze de la primul meci de antrenament:
In aceasta a doua partida de antrenament cavalerii au reusit o noua victorie.
Nu toata lumea a fost incantata de noul joc dar asta nu inseamna ca nu i se mai poate acorda o sansa pentru a isi ocupa un loc in topul preferintelor.
In a doua parte a sesiunii s-a jucat un "I am VLad" in care alianta facuta de Duma si Cosmin a reusit o victorie in timp record prin ocuparea cetatii si mentinerea timp de 8 ture. Din pacate nu avem poze facute de la aceasta sesiune.
S-au jucat apoi cateva partide de "Magic", Bogdan si Duma avand botezul focului cu noile deck-uri proaspat primite. A fost o noua seara prelungita chiar daca nu cu mult, iar jocurile au fost placute.
O zi frumoasa tuturor.
Cateva poze de la primul meci de antrenament:
Subiecte similare
» Board games session(Iulie 20, 2013)
» Board games session(Iulie 31, 2014)
» Board games session(Iulie 24, 2014)
» Board games session(Iulie 17, 2014)
» Special Games session(Iulie 18, 2013)
» Board games session(Iulie 31, 2014)
» Board games session(Iulie 24, 2014)
» Board games session(Iulie 17, 2014)