Training Session I Am Vlad ( Noiembrie 24, 2012 )
4 participanți
Pagina 1 din 1
Training Session I Am Vlad ( Noiembrie 24, 2012 )
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Sam 24 Noi 2012, 12:04, editata de 1 ori
Re: Training Session I Am Vlad ( Noiembrie 24, 2012 )
Eu vin, probabil aduc și un prieten și ceva jocuri pe lângă
Saptamana viitoare,daca mai faceti vreo intalnire, 90 % ajung si eu.
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
O sa incercam sa facem macar o intalnire pe saptamana.
Acum va depinde foarte mult si de cum va sta fiecare cu timpul dar vom incerca sa fim flexibili si sa face in asa fel incat toti cei care doresc sa poata participa.
Acum va depinde foarte mult si de cum va sta fiecare cu timpul dar vom incerca sa fim flexibili si sa face in asa fel incat toti cei care doresc sa poata participa.
Intai asteptam impresii dupa prima intalnire
Participare sesiune
Buna,
Cum pot afla daca mai sunt locuri? As vrea sa particip si eu, se poate sau sunt selectati participantii. Nu cunosc jocul prezentat dar asta nu cred ca e o problema majora...Il prind repede...Deocamdata cunosc bine doar Catan...ma incadrez in parametrii necesari?
Cum pot afla daca mai sunt locuri? As vrea sa particip si eu, se poate sau sunt selectati participantii. Nu cunosc jocul prezentat dar asta nu cred ca e o problema majora...Il prind repede...Deocamdata cunosc bine doar Catan...ma incadrez in parametrii necesari?
looperonline- Disciple of games
Data de inscriere : 24/11/2012
Atat timp cat apare "Registration Open" inseamna ca sunt locuri libere.
In principiu mai era un loc liber deci nu e o problema.
Este un Trainig session deci nu e necesar sa cunosti jocul. Gasesti regulamentul in limba romana aici pe forum in cazul in care doresti sa te initiezi un pic.
Te asteptam.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Ok, vreau sa particip....Daniel M mi-a recomandat forumul...
Ce rau imi pare ca nu am ajuns azi. Am avut din pacate ceva urgent ce a aparut si nu am putut amana. Astept prezentari si poze de la sesiune. Daca e cineva interesat, maine sunt liber, ne putem intalnii undeva sa jucam, alegeti intre kingsburg si eurorails, pentru ca saptamana viitoare vreau sa merg la alba iulia de 1 dec, deci nu o sa pot venii la intalnire. Astept raspunsuri!
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Impresii dupa prima sesiune de training "I Am Vlad"
Stai linistit Octavian ca mai sunt zile destule. Problemele personale au prioritate. Din pacate maine nu pot sa ma implic in o sesiune de joc dar daca reusesti sa convingi pe cineva spatiul folosit azi la training session va sta la dispozitie.
Impresii dupa prima sesiune de training "I Am Vlad"
A avut loc prima sesiune de training si cu toate ca s-au anuntat mai multi participanti prezenti am fost doar doi. Sergiu si cu mine. Dupa o scurta perioada de discutii am intrat in miezul problemei, ca sa spun asa, incepand sa jucam " I Am Vlad". Ar fi fost ideal si mult mai competitiv sa mai avem minim 2 parteneri dar, odata inceput jocul acest aspect a trecut pe planul doi, am fost asa de prinsi in strategii si atacuri incat nici nu ne-am dat seama cum a trecut timpul. Sergiu nu numai ca a inteles foarte bine jocul dar a si pus in aplicare cateva strategii care i-au adus victoria in doua din cele trei partide jucate. Il felicit si pe aceasta cale inca o data.
Am inceput sesiunea in jurul orei 17.00 si ne-am despartit cu greu de unitatile noastre pe la 22.15. A fost o sesiune de training foarte interesanta si in acelasi timp plina de farmec. Cu toate ca ne-am straduit nu am reusit sa utilizam toate posibilitatile si strategiile pe care jocul in sine le permite. Am lasat cateva aspecte ne acoperite dar sunt convins ca in viitoarle sesiuni de joc vom fi mult mai implicati si motivati pentru a distruge unitatile adverse. Desigur victoria lui Sergiu a fost o motivatie pentru o noua sesiune in care sper sa imi adjudec eu victoria.
Sper ca si Sergiu sa se fi simtit la fel de bine si sa continue sa isi consolideze cunostiintele in privinta jocului " I Am Vlad" pentru a putea sa isi apere victoria obtinuta.
Per ansamblu mi-am intarit convingerea ca "I Am Vlad" este un joc cu adevarat interesant si plin de potential.
Din nefericire nu mi-a dat prin cap sa imortalizez aceasta sesiune de joc dar promit ca pe viitor sa nu se mai intample.
Subscriu lui Cosmin...Nici nu stiu cum au trecut 5 ore ) E foarte tare jocul, iti permite sa aplici multe strategii de castig care bineinteles in 4 playeri sunt mult mai eficiente...Nu am crezut ca il prind din 2 jocuri dar e foarte simplu si foarte complex in acelasi timp. SI chiar am reusit 2 victorii...
Deci abia astept provocarea de saptamana viitoare cu 4 jucatori...
Cu stima
Sergiu.
Deci abia astept provocarea de saptamana viitoare cu 4 jucatori...
Cu stima
Sergiu.
Deci sunteti pusi pe fapte mari ) saptamana viitoare sunt si eu in Arad si abia astept sa ne vedem
Subiecte similare
» Board games session(Noiembrie 30, 2013)
» Board games session (Noiembrie 26, 2012)
» Board games session(Noiembrie 9, 2013)
» Long Night Board Games session( Noiembrie 23, 2013)
» Board games session (Decembrie 1, 2012)
» Board games session (Noiembrie 26, 2012)
» Board games session(Noiembrie 9, 2013)
» Long Night Board Games session( Noiembrie 23, 2013)
» Board games session (Decembrie 1, 2012)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum