Board games session(Iunie 4, 2015)
3 participanți
Pagina 1 din 1
Board games session(Iunie 4, 2015)
Status: Registration open
Ora: 18.30 - 23.00
Scopul: Gaming session
Locuri: 8+
Jocuri propuse:
1. Eclipse
2. Survive
INSCRISI:
1. Octavian
2. Daniel
3. Cosmin
4. Diana(maybe)
5. Darius
6. Cristian
7. Vlad(maybe)
8.
9.
10.
11.
12.
Va fi o sesiune de gaming pentru "Eclipse" si "Survive". Sesiunea se va incheia la ora 23.00.
Pe langa jocurile anuntate se mai pot juca celalalte jocuri aflate permanent la Club Lista este aici
Va rog sa va anuntati prezenta pana Joi ora 16.00 cel tarziu.
Va multumesc si va asteptam.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Mar 09 Iun 2015, 22:01, editata de 3 ori
Re: Board games session(Iunie 4, 2015)
Vin si eu cu Cristi.
MartaFoi- Disciple of games
Data de inscriere : 29/10/2013
Re: Board games session(Iunie 4, 2015)
Ca de obicei Eclipse este un eurogame foarte interesant. Partida a fost una destul de neechilibrata insa.
Dani (Rosu) a avut ghinionul sa nimereasca doar extraterestrii pe langa el, in timp ce Cosmin (Albastru) isi upgrada si marea flota iar eu(verde) construiam pe monoliti in prostie.
A fost un jopc pasnic, avand loc doar o batalie intre Dani si Cosmin, inainte ca cei 2 sa fie aliati, batalie castigata de Cosmin. Intr-un final monolitii si-au spus cuvantul si am ajuns pe locul 1, cu Dani un onorabil loc 2.
Dupa joc ne-am relaxat cu o tura scurta de Survive, alt joc in topul preferintelor mele, Unde Dani a iesit victorios iar eu deabia l-am intrecut pe Cosmin cu 1 punct.
La final Dani si Cosmin au jucat o partida de magic, deck-ul lui Cosmin fiind de neoprit.
O seara interesanta, sa ne vedem cu bine si data viitoare!
Dani (Rosu) a avut ghinionul sa nimereasca doar extraterestrii pe langa el, in timp ce Cosmin (Albastru) isi upgrada si marea flota iar eu(verde) construiam pe monoliti in prostie.
A fost un jopc pasnic, avand loc doar o batalie intre Dani si Cosmin, inainte ca cei 2 sa fie aliati, batalie castigata de Cosmin. Intr-un final monolitii si-au spus cuvantul si am ajuns pe locul 1, cu Dani un onorabil loc 2.
Dupa joc ne-am relaxat cu o tura scurta de Survive, alt joc in topul preferintelor mele, Unde Dani a iesit victorios iar eu deabia l-am intrecut pe Cosmin cu 1 punct.
La final Dani si Cosmin au jucat o partida de magic, deck-ul lui Cosmin fiind de neoprit.
O seara interesanta, sa ne vedem cu bine si data viitoare!
Subiecte similare
» Board games session(Iunie 11, 2015)
» Board games session(Iunie 29, 2013)
» Board games session(Iunie 8, 2013)
» Board games session(Iunie 1, 2013)
» Board games session(Iunie 22, 2013)
» Board games session(Iunie 29, 2013)
» Board games session(Iunie 8, 2013)
» Board games session(Iunie 1, 2013)
» Board games session(Iunie 22, 2013)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: