Cards against humanity
Pagina 1 din 1
Cards against humanity
Celebrul joc de petrecere din America(ce am spus ca am ceva cu party games home-made) se gaseste de downladat gratis pe site-ul producatorului. Pentru acest joc am ales alta metoda, in principal pentru ca este doar alb-negru. Am tiparit jocul direct pe coala de carton pe care am taiat-o dupa aceea.
Exemplu de foaie cu carti negre:
Totul a fost foarte simplu, insa baza acestui joc este...cutia, pe care am proiectat-o in solidworks si apoi am taiat-o la un prieten la CNC dintr-o bucata mare de plastic:
Si iata jocul in interiorul cutiei. Mai este ceva de lucru la ea, mici probleme de care mi-am dat seama numai dupa ce am taiat-o si am de realizat ceva artwork sa lipesc pe ea, insa per total sunt multumit de rezultat.
Un joc interesant, la care de multe ori am ras cu lacrimi si la care trebuie sa mai fac carti noi.
Toate cele bune!
Exemplu de foaie cu carti negre:
Totul a fost foarte simplu, insa baza acestui joc este...cutia, pe care am proiectat-o in solidworks si apoi am taiat-o la un prieten la CNC dintr-o bucata mare de plastic:
Si iata jocul in interiorul cutiei. Mai este ceva de lucru la ea, mici probleme de care mi-am dat seama numai dupa ce am taiat-o si am de realizat ceva artwork sa lipesc pe ea, insa per total sunt multumit de rezultat.
Un joc interesant, la care de multe ori am ras cu lacrimi si la care trebuie sa mai fac carti noi.
Toate cele bune!
Subiecte similare
» Cards I need
» Multicolor cards
» White cards
» Home-made cards
» Magic the Gathering: The Top 5 Cards of All Time
» Multicolor cards
» White cards
» Home-made cards
» Magic the Gathering: The Top 5 Cards of All Time
Pagina 1 din 1