Unboxing Magic The Gathering 2012 CORE SET "Grab for Power" + "Sacred Assault"
2 participanți
Pagina 1 din 1
Unboxing Magic The Gathering 2012 CORE SET "Grab for Power" + "Sacred Assault"
"Grab for Power"
Scopul principal al acestui pachet este sa detii 3 artefacte anume: Crown of Empires, Scepter of Empires si Throne of Empires - pe campul de lupta in acelasi timp. Daca le ai pe toate trei, fiecare din ele isi mareste puterea, realizand nu numai un efect bun, ci si un efect brutal absurd. Victoria nu va fi departe!
Spre diferenta de Intro Pack-urile 2013 acesta contine un singur booster.
A doua carte revelata este una "uncommon" destul de buna, daca si restul sunt pe masura ar fi un intro pack excelent.
O privire de ansamblu:
Creatures, Sorcery, Instant, Artifact and Enchantment
Land
Booster pack
"Sacred Assault"
Ce e frumos atunci cand esti un Planeswalker este ca nu trebuie sa joci dupa reguli. De exemplu, ai abilitatea de a-ti construi dupa pofta inimii propria creatura si asta este exact ce iti permite pachetul Sacred Assault.
"Aegis Angel" o carte care jucata bine poate aduce multe satisfactii.
Boosterul care sper ca ascunde un Mystic rare
A doua carte din deck. Un inceput bun.
Creatures, Sorcery, Instant, Artifact and Enchantment
Land
Booster pack. Din pacate nu contine nici un Mystic rare
Acest 1+1 Special 2 players set este primul meu set de "MAGIC"
Cu ajutorul lui am jucat primele partide si am incercat emotia primului deck manager.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Re: Unboxing Magic The Gathering 2012 CORE SET "Grab for Power" + "Sacred Assault"
Peste cateva luni se va implini un an si de la primele sesiuni de magic.. E foarte placut sa vezi o prezentare de acu un an, cat de emotionat deschideai primul intro pack, primul booster, deckurile de la inceput, iar acum... am evoluat foarte mult
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Re: Unboxing Magic The Gathering 2012 CORE SET "Grab for Power" + "Sacred Assault"
M-am uitat peste lista de carti din intro pack-urile cumparate pentru a vedea ce carti mai joc azi in deck-urile mele si am realizat ca din pacate nu prea mai folosesc carti din primele intro pack-uri. Sigurele carti care mai apar in diferitele deck-uri sunt: Doom Blade, Spirit Mantle, Pacifism, restul s-au pierdut pe drum. O sa fie interesant peste inca un an ce carti vom mai juca din actualele deck-uri.
Nu credeam ca o sa ma prinda chiar asa de tare jocul de "Magic" dar m-am inselat.
Nu credeam ca o sa ma prinda chiar asa de tare jocul de "Magic" dar m-am inselat.
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» Unboxing Magic The Gathering Duel Decks: Venser vs. Koth
» Unboxing Magic The Gathering 2013 Intro Pack: Path to Victory
» Unboxing Magic deckbuilders toolkit 2012
» Magic:The gathering
» Unboxing Activity
» Unboxing Magic The Gathering 2013 Intro Pack: Path to Victory
» Unboxing Magic deckbuilders toolkit 2012
» Magic:The gathering
» Unboxing Activity