Board games session (Ianuarie 5, 2013)
4 participanți
Pagina 1 din 1
Board games session (Ianuarie 5, 2013)
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Mar 08 Ian 2013, 22:28, editata de 2 ori
Re: Board games session (Ianuarie 5, 2013)
Eu o sa pot veni dar numai pe la 18:30 - 19 . Aduc eu Puerto Rico .
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Vin si eu, aduc kingsburg! De la cate nu stiu, eu sunt liber si de la 4!
O sa vina si Edi si Iulian in jurul orei 18 ; pe atunci o sa ajung si eu. Ne vedem acolo
Update
UPDATE
PRIMA SESIUNE DE JOC DIN NOUL AN
Status: Registration open
Ora: 16.00
Scopul: Gaming session
Locuri: 8
Jocuri propuse:
1. I am Vlad
2. Carcassonne
3. Puerto Rico
4. Kingsburg
Inscrisi:
1. Daniel
2. Octavian
3. Cosmin
4. Edi
5. Iulian
6.
7.
8.
Va asteptam. Multumesc.
Cu simpatie si respect, Cosmin
PRIMA SESIUNE DE JOC DIN NOUL AN
Status: Registration open
Ora: 16.00
Scopul: Gaming session
Locuri: 8
Jocuri propuse:
1. I am Vlad
2. Carcassonne
3. Puerto Rico
4. Kingsburg
Inscrisi:
1. Daniel
2. Octavian
3. Cosmin
4. Edi
5. Iulian
6.
7.
8.
Va asteptam. Multumesc.
Poze si impresii
Cu toate ca s-a dorit a fi o seara minunata de jocuri s-a transformat intr-o noapte fantastica de jocuri. Participanti am fost doar cei cinci anuntati: Daniel, Octavian, Iulian, Edi si cu mine. Primul sosit a fost Octavian pe care l-am convins sa jucam cateva partide de "Magic".
Desigur am fost avantajat de faptul ca mai jucasem cateva partide iar Octavian nu. Dupa cateva explicatii succinte am inceput sa jucam.
O data cu summonarea lui Aegis Angel soarta partidei a fost pecetluita.
Dupa sosirea lui Daniel, Iulian si Edi am decis sa jucam "Puerto Rico".
Cu toate ca Octavian si cu mine jucam pentru prima data am reusit sa ne tinem bine.
Desigur am fost intr-un fel sub protectie noob si asta a fost in avantajul nostru. Octavian reusind sa castige prima partida iar eu ocupand un loc doi.
In a doua partida situatia a fost cu totul alta iar rezultatul a fost pe masura.
Veteranii la acest joc si-au adjudecat a doua partida.
Am inceput un nou joc care s-a dovedit foarte atractiv. E vorba desigur de "Chicago Express"
Trenurile asteptau gata sa inceapa cursa spre Chicago dar pentru asta trebuia sa investim in companiile de cale ferata.
Prima actiune scoasa la licitatie.
Dupa cateva licitatii si cu ajutorul investitorilor trenurile au inceput sa avanseze pe harta. A fost o cursa stransa.
Investitia in compania albastra s-a dovedit foarte buna, trenul ei ajungand primul la Chicago.
In a doua partida Iulian a reusit sa faca avere prin investitile facute si cu un mic dar substantial ajutor din partea lui Edi
Cu totii avand o mare pofta de joc am decis sa facem un long night si am trecut la un nou joc. Majoritatea a decis ca acesta sa fie "I am Vlad"
Pentru Edi era prima partida de "I am Vlad" dar a prins foarte repede jocul
Iulian(Negru) si Daniel(Albastru) au incheiat o alianta si un pact de neagresiune pentru cateva ture
"Lumea de dincolo" s-a dovedit uneori neincapatoare, cativa dintre capitani vizitand de cateva ori locatia.
Dupa o lupta eroica Vladul meu a cazut la datorie in fata unitatilor lui Iulian
O data cu eliminarea mea a urmat lupta decisiva dintre Daniel si Iulian, pactele au fost uitate si aliantele trecute prin lama sabiei, lupta a fost dura si s-a incheiat cu victoria meritata a lui Iulian.
A fost o sesiune plina de jocuri si distractie si cu totii am avut doar o singura parere de rau: s-a incheiat prea repede.
Va multumesc.
Desigur am fost avantajat de faptul ca mai jucasem cateva partide iar Octavian nu. Dupa cateva explicatii succinte am inceput sa jucam.
O data cu summonarea lui Aegis Angel soarta partidei a fost pecetluita.
Dupa sosirea lui Daniel, Iulian si Edi am decis sa jucam "Puerto Rico".
Cu toate ca Octavian si cu mine jucam pentru prima data am reusit sa ne tinem bine.
Desigur am fost intr-un fel sub protectie noob si asta a fost in avantajul nostru. Octavian reusind sa castige prima partida iar eu ocupand un loc doi.
In a doua partida situatia a fost cu totul alta iar rezultatul a fost pe masura.
Veteranii la acest joc si-au adjudecat a doua partida.
Am inceput un nou joc care s-a dovedit foarte atractiv. E vorba desigur de "Chicago Express"
Trenurile asteptau gata sa inceapa cursa spre Chicago dar pentru asta trebuia sa investim in companiile de cale ferata.
Prima actiune scoasa la licitatie.
Dupa cateva licitatii si cu ajutorul investitorilor trenurile au inceput sa avanseze pe harta. A fost o cursa stransa.
Investitia in compania albastra s-a dovedit foarte buna, trenul ei ajungand primul la Chicago.
In a doua partida Iulian a reusit sa faca avere prin investitile facute si cu un mic dar substantial ajutor din partea lui Edi
Cu totii avand o mare pofta de joc am decis sa facem un long night si am trecut la un nou joc. Majoritatea a decis ca acesta sa fie "I am Vlad"
Pentru Edi era prima partida de "I am Vlad" dar a prins foarte repede jocul
Iulian(Negru) si Daniel(Albastru) au incheiat o alianta si un pact de neagresiune pentru cateva ture
"Lumea de dincolo" s-a dovedit uneori neincapatoare, cativa dintre capitani vizitand de cateva ori locatia.
Dupa o lupta eroica Vladul meu a cazut la datorie in fata unitatilor lui Iulian
O data cu eliminarea mea a urmat lupta decisiva dintre Daniel si Iulian, pactele au fost uitate si aliantele trecute prin lama sabiei, lupta a fost dura si s-a incheiat cu victoria meritata a lui Iulian.
A fost o sesiune plina de jocuri si distractie si cu totii am avut doar o singura parere de rau: s-a incheiat prea repede.
Va multumesc.
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Sam 26 Ian 2013, 10:37, editata de 2 ori
Vad un joc nou..Foarte tare. Imi pare rau ca nu am venit si am uitat sa anunt ca nu ajung. Am fost plecat la Straja pentru 5 zile. Dar la urmatoarea sesiune sigur ajung.
looperonline- Disciple of games
Data de inscriere : 24/11/2012
Este vorba de Chicago Express , un joc fain si destul de rapid .
Foarte faina seara, imi pare rau ca a trebuit sa plec asa rapid. Zilele astea am sa completez sus ce a scris Cosmin!
Inca sunt socat ca am castigat prima tura de puerto rico =))
Inca sunt socat ca am castigat prima tura de puerto rico =))
Baietii erau ocupati sa incurce pe altii, astfel ca te-au neglijat )
Subiecte similare
» Board games session(Ianuarie 19, 2013)
» Board games session(Ianuarie 26, 2013)
» Board games session(Ianuarie 12, 2013)
» Board games session(Ianuarie 27, 2015)
» Board games session(Ianuarie 9, 2016)
» Board games session(Ianuarie 26, 2013)
» Board games session(Ianuarie 12, 2013)
» Board games session(Ianuarie 27, 2015)
» Board games session(Ianuarie 9, 2016)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum