SONDAJ "Friday Night Magic" sambata?
5 participanți
Board Games & Magic the Gathering :: Bine ati venit! :: Anunturi si propuneri legate de forum si club
Pagina 1 din 1
Se poate muta "Friday Night Magic"sambata?
SONDAJ "Friday Night Magic" sambata?
Salut,
M-am gandit sa postez un topic cu un poll in care sa intreb daca seara de MTG se poate muta de vineri pe sambata. Facultatea incepe destul de curand si mi-ar parea foarte rau sa pierd serile de Magic din Arad. Vineri ajung inapoi in Arad seara pe la 7 plin de bagaje.
Dupa mine asta nu m-ar deranja si nu m-ar opri sa vin si sa joc, dar parintii mei nu ar fi de aceeasi parere, din pacate.
Stiu ca asta ar insemna o schimbare foarte mare in planurile tuturor si in organizarea clubului, dar vreau macar sa intreb.
Ovidiu
M-am gandit sa postez un topic cu un poll in care sa intreb daca seara de MTG se poate muta de vineri pe sambata. Facultatea incepe destul de curand si mi-ar parea foarte rau sa pierd serile de Magic din Arad. Vineri ajung inapoi in Arad seara pe la 7 plin de bagaje.
Dupa mine asta nu m-ar deranja si nu m-ar opri sa vin si sa joc, dar parintii mei nu ar fi de aceeasi parere, din pacate.
Stiu ca asta ar insemna o schimbare foarte mare in planurile tuturor si in organizarea clubului, dar vreau macar sa intreb.
Ovidiu
Re: SONDAJ "Friday Night Magic" sambata?
Eu nu as fi de acord din simplul motiv pentru ca, de la inceput, eu am fost fan a biard games-urilor, si am vazut magic ca o anexa pe langa. Pe langa asta, se numeste Friday night magic pentru un motiv...pentru ca se tine vineri, oriunde in lume...
pluc ca eu vineri o sa fiu rupt de oboseala. Mie mi se pare ca avem un nume si anume BOARD GAMES....ce ar trebuii sa il pastram...magic e secundar ce l-am inceput de fun...si daca toata lumea de peste tot tine vineri, nu vad ce ce noi ar trebuii sa tinem sambata. Se potm juca partide de magic si sambata, depinde de cum dorec restu...insa o sa fie si miercuri seara de magic cand o sa se poata juca. Mi se pare o discriminare fata de board games ca sa jocam deja 2 seri de magic si una de board games si sa si mutam seara de board games.
Eu personal cand am inceput cu acest club, m-am gandit strict la board games...care ramane prima mea iubire.
Mi-am expus doar punctul de vedere, nu ma luati la bataie, insa eu personal nu sunt de acord cu vineri de board games si sambata de magic, din motivele afisate mai sus...
Toate cele bune!
pluc ca eu vineri o sa fiu rupt de oboseala. Mie mi se pare ca avem un nume si anume BOARD GAMES....ce ar trebuii sa il pastram...magic e secundar ce l-am inceput de fun...si daca toata lumea de peste tot tine vineri, nu vad ce ce noi ar trebuii sa tinem sambata. Se potm juca partide de magic si sambata, depinde de cum dorec restu...insa o sa fie si miercuri seara de magic cand o sa se poata juca. Mi se pare o discriminare fata de board games ca sa jocam deja 2 seri de magic si una de board games si sa si mutam seara de board games.
Eu personal cand am inceput cu acest club, m-am gandit strict la board games...care ramane prima mea iubire.
Mi-am expus doar punctul de vedere, nu ma luati la bataie, insa eu personal nu sunt de acord cu vineri de board games si sambata de magic, din motivele afisate mai sus...
Toate cele bune!
Asa cum a spus si Tavi e normal ca vinerea sa ramana ziua pentru "Magic" dar asta nu inseamna ca nu se vor putea juca partide de "Magic" restante sambata intre cei care vor fi dispusi sa faca asta. Chiar daca nu vei ajunge vinerea tot vei putea sa joci cateva partide fara probleme.
O zi frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
O zi frumoasa tuturor.
Si eu spun ca magicul e de jucat vinerea, sambata e pentru jocuri,sesiuni care oricum au cam fost neglijate de noi,si chiar de mine care nu pot veni si vinerea si sambata;
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Si eu doresc sa ramana Magic vinerea si boargames sambata asta fara sa exclud posibilitatea de a se juca Magic sambata. se poate incepe de exemplu sambata cu 1-2 ore mai devreme si in timpul respectiv cine doreste poate juca Magic.
dianadya- Game Master of the year
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 48
Localizare : Arad
Eu cu Francesca am vrut sa facem aceasta propunere pentru a ajunge sa jucam cu toti si sa si participam deschiderea de boostere, dar daca nu se poate, asta e.
Cum spunea si Diana, se poate juca si sambata "Magic" fara probleme si se pot deschide boostere. O sa gasim o solutie care sa fie ok pentru toata lumea. O zi frumoasa tuturor.
Subiecte similare
» Friday Night Magic (Mai 24, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 31, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 10, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 17, 2013)
» Friday Night Magic (Ianuarie 18, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 31, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 10, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 17, 2013)
» Friday Night Magic (Ianuarie 18, 2013)
Board Games & Magic the Gathering :: Bine ati venit! :: Anunturi si propuneri legate de forum si club
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum