[INCHIS]Comanda MTG- 27/07/2013 Lords of the Boards
Pagina 1 din 1
[INCHIS]Comanda MTG- 27/07/2013 Lords of the Boards
Salutare,
Doresc sa initiez o comanda la Lords of the Boards pentru deck-ul meu cu care voi juca de acum in colo.
Comanda mea este constituita din:
1x MTG Dragon's Maze Intro Deck: Orzhov Power
2x Pro-Matte Standard Card Sleeves Negre (50 bucati fiecare)
1x Gaming Box Negru.
Daca mai este cineva care doreste sa comande deodata cu mine este binevenit, dar sa ma anunte din timp fiindca sunt plecat in vacanta si ma intorc deabea vineri seara, iar sambata doresc sa dau comanda.
Ma scuzati pentru termenul atat de scurt, dar nu am rabdare sa stau dupa pachetul meu de MTG.( am salivat dupa el prea mult ) XD
Respect, Ovidiu
Doresc sa initiez o comanda la Lords of the Boards pentru deck-ul meu cu care voi juca de acum in colo.
Comanda mea este constituita din:
1x MTG Dragon's Maze Intro Deck: Orzhov Power
2x Pro-Matte Standard Card Sleeves Negre (50 bucati fiecare)
1x Gaming Box Negru.
Daca mai este cineva care doreste sa comande deodata cu mine este binevenit, dar sa ma anunte din timp fiindca sunt plecat in vacanta si ma intorc deabea vineri seara, iar sambata doresc sa dau comanda.
Ma scuzati pentru termenul atat de scurt, dar nu am rabdare sa stau dupa pachetul meu de MTG.( am salivat dupa el prea mult ) XD
Respect, Ovidiu
Re: [INCHIS]Comanda MTG- 27/07/2013 Lords of the Boards
Imi pare rau, dar pentru a-mi asigura pachetul de MTG a trebuit sa dau comanda mai din timp.
Poate voi deschide un nou topic de cumparaturi cand cineva va mai dori sa cumpere de la Lords of the Boards, fiindca mi-as mai lua un deckbox.
Respect, Ovidiu
Poate voi deschide un nou topic de cumparaturi cand cineva va mai dori sa cumpere de la Lords of the Boards, fiindca mi-as mai lua un deckbox.
Respect, Ovidiu
Subiecte similare
» Comanda MtG - Lords of the Boards
» Comanda magic - Lords of the boards
» [INCHIS] Vand Lords of Waterdeep
» EDH(Noiembrie 27, 2013)
» FNM(Noiembrie 29, 2013)
» Comanda magic - Lords of the boards
» [INCHIS] Vand Lords of Waterdeep
» EDH(Noiembrie 27, 2013)
» FNM(Noiembrie 29, 2013)
Pagina 1 din 1