[INCHIS]Cumpar MTG deck/ carti negru+albastru
3 participanți
Pagina 1 din 1
[INCHIS]Cumpar MTG deck/ carti negru+albastru
Doresc sa cumpar carti sau pachet pentru a-mi face un deck albastru+negru, asemanator cu pachetul "Masks of the Dimir"din jocul MTG2014. Inca de prima data cand am jucat MTG, m-am atasat de pachetul negru (i-am adaugat niste carti verzi pentru mana building).
Chiar daca sunt singles sau pachet, eu sunt interesat sa construiesc un pachet dupa gustul meu.
Chiar daca sunt singles sau pachet, eu sunt interesat sa construiesc un pachet dupa gustul meu.
Re: [INCHIS]Cumpar MTG deck/ carti negru+albastru
Salut si bine ai venit printre noi
Probabil ca te poate ajuta Cosmin cu cate ceva carti pe care le are la vanzare; pe langa acestea, am de gand sa fac o comanda de singles de afara, de unde poti gasi orice carte te intereseaza, la un pret cu o idee mai mare decat cel de pe deckbox in unele cazuri. Daca esti interesat, am pus anuntul la comenzi comune; ai si link catre site-ul respectiv acolo. Pe langa pretul pentru carti, ar mai fi costul de transport,care poate varia in functie de cati o sa dam comanda; transportul e undeva la 27 - 28 lei; cu cat suntem mai multi, cu atat scade.
Probabil ca te poate ajuta Cosmin cu cate ceva carti pe care le are la vanzare; pe langa acestea, am de gand sa fac o comanda de singles de afara, de unde poti gasi orice carte te intereseaza, la un pret cu o idee mai mare decat cel de pe deckbox in unele cazuri. Daca esti interesat, am pus anuntul la comenzi comune; ai si link catre site-ul respectiv acolo. Pe langa pretul pentru carti, ar mai fi costul de transport,care poate varia in functie de cati o sa dam comanda; transportul e undeva la 27 - 28 lei; cu cat suntem mai multi, cu atat scade.
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Asa cum ti-am scris si in PM te voi ajuta sa iti faci un deck. Mai am ceva carti de blue si black si sper sa iti poti gasi printre ele ceva pe placul tau. Am sa incerc sa fac inca un deck de blue-black pana vineri pentru a ti-l da. Chiar daca nu va fi perfect vei avea un deck de la care sa incepi constructia unuia asa cum iti doresti.
O seara frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
O seara frumoasa tuturor.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Dupa cum m-am hotarat recent, doresc sa inchd acest topic pentru ca vreau sa dau comanda online pentru un deck preconstruit de alb/negru.
Daca poate inchide un Moderator topic-ul, as fi reconoscator. (fiindca eu nu stiu daca il pot inchide XD )
Daca poate inchide un Moderator topic-ul, as fi reconoscator. (fiindca eu nu stiu daca il pot inchide XD )
Subiecte similare
» [INCHIS]Vand deck negru-alb
» [INCHIS]Vand Deck Negru cu verde
» [INCHIS]Vand pachet carti negru MtG
» Deck Builder
» [INCHIS] Vand deck MTG alb + sleeves
» [INCHIS]Vand Deck Negru cu verde
» [INCHIS]Vand pachet carti negru MtG
» Deck Builder
» [INCHIS] Vand deck MTG alb + sleeves
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: