Unboxing SHADOWS OVER CAMELOT
4 participanți
Pagina 1 din 1
Unboxing SHADOWS OVER CAMELOT
Un joc aflat in whishlist-ul meu este de azi in colectia mea. Multumesc baietilor de la "Lords of the Boards" pentru promptitudine si profesionalism. Am desfacut cu grija ambalajul si mai jos va impartasesc si voua din continutul jocului. Sper ca sambata sa putem sa facem un trainig session si jocul sa fie apreciat la fel de mult ca "A game of Thrones".
Re: Unboxing SHADOWS OVER CAMELOT
Felicitari pentru achizitie! Abia astept sa-l joc si eu
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Multumesc. Sper ca in curand sa reusesc sa pictez miniaturile si sa fac in acest fel jocul si mai placut din punct de vedere vizual. Regulamentul pare un pic stufos dar cred ca nu va pune mari probleme. Am incercat sa joc cu Diana sa vedem cum s-ar desfasura o partida dar din pacate in doi nu e prea edificator mai ales ca limita minima de jucatori e 3.
Complicat sigur nu e, daca te uiti si la un review video, sigur se leaga lucrurile.
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
https://www.youtube.com/watch?v=hstGOkBN170
Mi se pare destul de bine explicat si pare relativ simplu...
Mi se pare destul de bine explicat si pare relativ simplu...
La prima partida jucata nu m-a impresionat foarte tare si mi-a parut complicat dar am jucat inca cateva partide, e drept doar in trei, si mi-am dat seama ca prima impresie a fost subiectiva. Dupa cateva partide a inceput sa imi placa jocul si abia astept sa il jucam in numarul maxim si mai ales cu "tradator" pentru ca atunci chiar va devenii interesant.
La prima impresie nota mea a fost: 4
Acum dupa ce am inteles mecanica jocului si am la activ cateva partide nota mea este: 8. Zecele il pastrez pentru Kingsburg.
La prima impresie nota mea a fost: 4
Acum dupa ce am inteles mecanica jocului si am la activ cateva partide nota mea este: 8. Zecele il pastrez pentru Kingsburg.
dianadya- Game Master of the year
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 48
Mie mi-a placut foarte mult a 2a partida jucata, mai ales ca am inceput sa intelegem mecanica jocului...o sa fie interesant cu tradator, cand revin trebuie neaparat sa mai joc o partida...
Si am sa aduc si kingsburg, daca tot ii place asa de mult la Diana, poate reusesc intr-un final sa tiparesc si eu expansiunea pentru el...si o sa fie si mai interesant!
Toate cele bune!
Si am sa aduc si kingsburg, daca tot ii place asa de mult la Diana, poate reusesc intr-un final sa tiparesc si eu expansiunea pentru el...si o sa fie si mai interesant!
Toate cele bune!
Subiecte similare
» LIGA "Shadows over Innistrad"
» Liga "Shadows over Innistrad"(Mai 6, 2016)
» Unboxing I AM VLAD
» Unboxing Activity
» Unboxing Eclipse
» Liga "Shadows over Innistrad"(Mai 6, 2016)
» Unboxing I AM VLAD
» Unboxing Activity
» Unboxing Eclipse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum