Friday Night Magic (Aprilie 26, 2013)
4 participanți
Pagina 1 din 1
Friday Night Magic (Aprilie 26, 2013)
Status: Registration open
Format: Extended
Numar jucatori: 6+
Ora: 18.30
Premiu:
Va multumesc.
Cu simpatie si respect, Cosmin
PLANESWALKERS:
1. Albert
2. Cosmin
3. Octavian
4. Diana
5. Adrian
6. Vlad
IMPORTANT
Am rugamintea ca la aceasta sesiune sa nu se consume bauturi alcoolice
Va multumesc.
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Sam 27 Apr 2013, 16:13, editata de 3 ori
Re: Friday Night Magic (Aprilie 26, 2013)
Si eu am sa vin.
dianadya- Game Master of the year
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 48
Localizare : Arad
O seara exclusiv "magica" cu multe partide excelent jucate. Deck-ul de "token-uri" a lui Octavian devine pe zi ce trece tot mai "iubit" dar atat timp cat in majoritatea partidelor isi face datoria merita sa suporte inca "dragostea" noastra.
Adrian a incercat mai multe deck-uri de diferite configuratii si culori pentru a vedea de care se va atasa mai mult.
Dupa cateva partide se pare ca blue si green au cucerit un loc in inima lui. In primele partide jucate a dominat absolut victorile acumulandu-se in dreptul sau.
Albert a folosit cu chibzuinta "Doom Blade-urile" si a reusit sa umple cimitirele adversarilor. Se pare ca decul de White-Black incepe sa devina preferatul sau.
Un nou "magician" a venit alaturi de noi, este vorba despre Vlad, caruia ii uram bun venit si il invitam sa ni-se alature si la urmatoarele sesiuni.
Cred ca toate partidele au fost foarte interesante dar din pacate nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca eram concentrat pe partidele mele cu Adrian.
Totusi am retinut supararea Dianei care nu a reusit sa tina piept deck-lui lui Octavian.
Sunt convins ca pana la urmatoarea sesiune va studia problema si va gasi o rezolvare. Nu exista deck invincibil.
Multumesc tuturor pentru participare si felicitari pentru victorii.
Adrian a incercat mai multe deck-uri de diferite configuratii si culori pentru a vedea de care se va atasa mai mult.
Dupa cateva partide se pare ca blue si green au cucerit un loc in inima lui. In primele partide jucate a dominat absolut victorile acumulandu-se in dreptul sau.
Albert a folosit cu chibzuinta "Doom Blade-urile" si a reusit sa umple cimitirele adversarilor. Se pare ca decul de White-Black incepe sa devina preferatul sau.
Un nou "magician" a venit alaturi de noi, este vorba despre Vlad, caruia ii uram bun venit si il invitam sa ni-se alature si la urmatoarele sesiuni.
Cred ca toate partidele au fost foarte interesante dar din pacate nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca eram concentrat pe partidele mele cu Adrian.
Totusi am retinut supararea Dianei care nu a reusit sa tina piept deck-lui lui Octavian.
Sunt convins ca pana la urmatoarea sesiune va studia problema si va gasi o rezolvare. Nu exista deck invincibil.
Multumesc tuturor pentru participare si felicitari pentru victorii.
Ultima editare efectuata de catre Daquinus in Sam 27 Apr 2013, 15:50, editata de 2 ori
Ma bucur sa aud ca din ce in ce mai multa lume se arata interesata de magic(m-as bucura si mai mult daca s-ar intampla acelasi lucru si in ceea ce priveste celelalte jocuri). Sper sa ne putem intalni macar intr-o zi in saptamana care vine si sa jucam un mini-turneu pentru ca o sa fiu si eu acasa.
Weekend placut!
Weekend placut!
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Daniel numai sa ma anunti cu o zi inainte si tinem o sesiune in orice zi. Si eu sunt nerabdator sa ne mai confruntam. Au sa vina oameni si la sesiunile de board games, se pare ca jocul de "Magic" pare mai accesibil si din acest motiv sunt mai multi interesati de el.
Oricum atat timp cat vin oameni sa joace e bine.
Un weekend minunat tuturor.
Oricum atat timp cat vin oameni sa joace e bine.
Un weekend minunat tuturor.
Nu am fost suparata ci doar putin dezamagita de deckul meu. Am sa pun la cale o strategie care sper sa dea roade in privinta unor deckuri de tokenuri sau dotate cu multe carti care distrug creaturile.
dianadya- Game Master of the year
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 48
Subiecte similare
» Friday Night Magic (Aprilie 19, 2013)
» Friday Night Magic (Aprilie 5, 2013)
» Special Magic Night (Aprilie 30, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 24, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 31, 2013)
» Friday Night Magic (Aprilie 5, 2013)
» Special Magic Night (Aprilie 30, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 24, 2013)
» Friday Night Magic (Mai 31, 2013)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum