Board Games & Magic the Gathering
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Board games session(Februarie 23, 2013)

5 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Board games session(Februarie 23, 2013) - Pagina 2 Empty Re: Board games session(Februarie 23, 2013)

Mesaj  daniel M Mar 26 Feb 2013, 22:59

Oricum trebuia sa le mai venim si noi de hac putin, ca prea ne-am luat-o de la verzi; cu Tavi nu am apucat sa joc inca, dar am vazut ca are carti bune pe acolo.
daniel M
daniel M
Master of the Games

Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad

Sus In jos

Board games session(Februarie 23, 2013) - Pagina 2 Empty Re: Board games session(Februarie 23, 2013)

Mesaj  tyco Mier 27 Feb 2013, 01:50

Bine ca am inchis telefonul sambata, ca mi-a spus un prieten ca m-a sunat pe la 12, ca toti erau adunati, si numa mai aiurea ma simteam! Macar asa am dat o noapte superba de magic!
Mi-am refacut deck-urile, in momentul de fata am 2 bune si incerc sa mai fac unu. Fiecare cu punctele lui bune si rele si adaptat pentru un anumit stil de joc. Numai jucand poti sa iti dai seama unde trebuie lucrat. Mai trebuie sa investesc vreo 50-60 lei in singles ca sa imi fac cele 2 deck-uri cum vreau, poate mai scap din gaura asta prin schimburi! Pentru moment insa, ati scapat de verde la mine, a fost scos in detrimentul rosului, deci se anunta vineri o batalie pe cinste. Tocmai am jucat cateva partide cu Albert, ca sa imi dau seama de probleme si am gasit deja cateva ce se rezolva daca fac rost de cartile de care am nevoie!
Acuma imi completez lista cu carti de dat la schimb insa in principal renunt la verde, ca nu imi place cum se comporta!

Revenind la topic, singura chestie ce nu mi-a placut la REX, la fel ca la Vlad, e ca ai prea multa libertate de miscare. Nu imi plac jocurile in care ai enorm de multe variante de ales, ca incep sa prea le gandesc pe toate, se lungeste mult si dupa mutare sufar daca nu am ales varianta potrivita...pentru asta e viata Smile De aia imi place si magic, ca esti limitat la ce ai in mana, nu ai o intreaga gama de posibilitati. La GoT macar esti limitat la 1 spatiu langa terenul tau si cam poti gandi si ce vrea adversarul. Plus ma atrage si universul GoT. Poate daca pastrau universul Dune ma atragea mai mult jocul, insa asa raman la aceiasi parere ca si I am Vlad, le pun in categoria jocurilor care sunt ok ca si tema, mecanica si realizare, insa nu m-au atras in mod special si nu o sa astept cu nerabdare urmatoarea tura de joc. Daca se propune am sa il joc, insa nu tin in mod special, datorita posibilitatilor mult prea mari de actiuni. E la fel ca si sahul care imi place sa il joc, insa la un moment dat fix, in timpul partidei, imi pierd interesul si nu mai vad mutarile. Ca sa imi placa un joc trebuie sa vad dinainte cu 3-4 mutari ce am sa fac....ma rog e cam greu de explicat. In categoria asta intra si Cleopatra, pe care l-a salvat miniaturile si timpul relativ scurt de joc! Sunt putin cam pretentios la jocuri nu?
In concluzie ca deja am scris cam mult... magic: Joc mult mai fain decat ma asteptam, daca investesc inca ceva bani in el fac 2 deck-uri de care am sa fiu multumit, REX: un joc ce mi-a placut insa nu astept cu nerabdare sa il joc iarasi din motivele spuse mai sus, Cleopatra, joc ce a fost salvat de timpul scurt de joc si miniaturi!
Astept sambata, poate apuc si eu sa joc in mai multi de 2 eurorails, sa vad cum se comporta, ca nu am apucat pana acum!
tyco
tyco
Game Master of the month
Game Master of the month

Varsta : 35
Localizare : In lumea mea

http://www.arrailclub.uv.ro

Sus In jos

Mesaj  looperonline Mier 27 Feb 2013, 08:37

mama da cat scrii...

looperonline
Disciple of games

Data de inscriere : 24/11/2012

Sus In jos

Mesaj  tyco Mier 27 Feb 2013, 11:06

Imi place sa scriu. Aia e inca putin. Am momente in care scriu pagini intregi dintro lovitura!
tyco
tyco
Game Master of the month
Game Master of the month

Varsta : 35
Localizare : In lumea mea

http://www.arrailclub.uv.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum