Carti de dat la trade
2 participanți
Pagina 1 din 1
Carti de dat la trade
Am aici cateva comune de dat la schimb pentru cine este interesat : http://deckbox.org/sets/304393
daniel M- Master of the Games
Data de inscriere : 23/11/2012
Localizare : Arad
Re: Carti de dat la trade
Am mai adaugat cateva; le dau pe toate 20 cu 5 lei
Sunt eu interesat de ele. Am sa le i-au pe majoritatea, e posibil si la schimb daca doresti. Inca nu am selectat cartile mele dar sunt destule pe care doresc sa le dau, inclusiv de red si black.
Pana la sfarsitul saptamanii am sa le pregatesc si daca o sa ai nevoie de ceva facem schimb, daca nu le cumpar pe cele listate de tine.
Cu simpatie si respect, Cosmin
Pana la sfarsitul saptamanii am sa le pregatesc si daca o sa ai nevoie de ceva facem schimb, daca nu le cumpar pe cele listate de tine.
Listeaza mai bine ce ai si vedem pe saptamana viitoare, le putem si schimba; pana atunci poate mai adaug si eu cate ceva
Am mai adaugat cateva; deasemenea, mai am la schimb landuri verzi, albe si negre pentru rosii
Acum ma apuc sa imi fac o baza de date cu toate cartile si sper ca maine seara cel tarziu sa pot sa postez o trade lis si eu. Am sa caut landuri de red sa vad cate mai am.
O sa mai adaug si eu cate ceva pana saptamana viitoare
Am cam adaugat tot ce mai era de adaugat.
Acestea sunt o parte din cartile pregatite pentru trade. In cazul in care este cineva interesat de una sau mai multe dintre ele sa dea un replay cu ce carte este interesat.
De asemenea acesta este link-ul: http://deckbox.org/sets/289010 spre inventarul meu. Daca vedeti ceva ce va trage cu ochiul putem discuta.
Va multumesc.
De asemenea acesta este link-ul: http://deckbox.org/sets/289010 spre inventarul meu. Daca vedeti ceva ce va trage cu ochiul putem discuta.
Va multumesc.
Sunt eu interesat de alabaster mage, earth servant si thunderous wrath. vedem vineri daca o sa gasesti ceva la mine
Ok, ii si pun separat ca sa nu uit. Gasesc eu ceva de luat de la tine.
M-am uitat in lista ta de trade si as fi interesat de: Borderland Ranger, Cathedral Sanctifier, Drogskol Captain si Hamlet Captain.
M-am uitat in lista ta de trade si as fi interesat de: Borderland Ranger, Cathedral Sanctifier, Drogskol Captain si Hamlet Captain.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum