Dromoka's 3

In jos

Dromoka's 3

Mesaj  Minael la data de Mier 25 Noi 2015, 15:19

Acest deck poarta numele Dromoka's 3 deoarece 1) sunt 3 copii a dromoka 2) majoritatea creaturilor au putere si toughnes 3. In rest, e bipolar, dar cine stie, poate duce rusinea. Vedem. are loc de imbunatatiri, fix aceleasi creaturi pot fi combinate cu pump spells, sau pur 16 removals, etc. Dar, vedem varianta asta.

Creaturi:
4x elvish mystic
4x fleecemane lion
4x kalonian tusker
4x centaur healer
3xdromoka, the eternal
3xgarruk's packleader

Sorcery:
3xcall of the conclave

Instant
3x advent of the wurm
4x gideon's reproach
4x scouring sands

Sideboard:
4x erase
4x celestial flare
4xkill shot
4x feat of resistance
4x god's willing

Ideea deck-ului.
Nu e nici o fantezie. Foarte direct. Creaturi, putere medie cat sa tina frontul si sa dea si putin damage daca e cazul. Sa ajungem in late unde poate veni Dromoka ca si win condition. Non-creature spells o parte aduc si mai multe creaturi si cealalta e un semi-removal. Semi pentru ca o creatura de 6 toughness o doare in cot de cel 5 damage de la scouring sands. Plus ca daca chiar vrei removal, pune mai bine un fight sau ceva mai putin situational.
Sideboard la fel, foarte direct: fie removals, fie protectie pentru a fi sigur ca intra damage prin apararea oponentului (sau nha ,sa iti aperi creatura). Erase, in cazul ca ai de-a face cu enchantments.
Optional poti pune un naturalize sau ceva din verde, mai puternic pt a interactiona si artefacte, just in case.
avatar
Minael
Guardian

Mesaje : 89
Data de inscriere : 14/01/2013
Localizare : Arad

Sus In jos

Re: Dromoka's 3

Mesaj  Minael la data de Joi 26 Noi 2015, 09:12

Ok. Din match-up-urile avute, pot sa zic ca sunt multumit.
Nu poti acoperi fiecare caz posibil. Ca ma lupt cu indestructibil sa am exil, ca ma lupt cu hexproof sa am board wipe, ca lupt vs no creatures sa am aia si aia aia.
Per total sa fie ok, si sa isi faca treaba. Acest Dromoka's 3 isi face treaba. puterea de 3/3 a creaturilor face o diferenta, si removalul situational de pe white face treaba.
Daca as lupta vs multe creaturi mari, as scoate call of the conclave si as pune inca 3 removals. De exemplu. Advent of the Wurm isi face datoria cu varf si indesat, nu imi imaginez prea multe scenarii care sa ma faca sa il scot.
E ok.
avatar
Minael
Guardian

Mesaje : 89
Data de inscriere : 14/01/2013
Localizare : Arad

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum